Aksjon Thorsen gikk som en drøm

Et fantastisk turfølge fra næringslivet på Nordmøre gikk sammen med KBK fra Storlidalen og over til Todalen denne uken

I tradisjonen tro var det også i år duket for «Aksjon-Thorsen» 

Konseptet startet tilbake i 2015, da daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen bestemte seg å gå fra Dombås og hjem etter en bortekamp mot Strømmen. Siden har gåturen med Thorsen blitt et fast innslag hvert eneste år for KBK.

Næringslivet bidro med penger for hver kilometer som ble gått, og aksjonen har etterhvert blitt et viktig tiltak for KBK. En ting er det økonomiske, men det har også blitt en fantastisk arena for å møte samarbeidspartnere i en litt annen setting enn normalt. 

I år gikk turen fra Storlidalen og over til Todalen, en gåtur som tok i underkant av 5 timer. Været var fantastisk fra start til slutt, og tur-guide Gudmund Kårvatn loset turfølget ned fjellet med historiske fortellinger, og mye god og interessant lokalkunnskap. 

Da vi begynte å nærme oss målet for turen ankom vi fantastiske Nastuåfossen, drøye 1 km fra Kårvatn. Her ventet Surnadal-ordfører Lilly Gunn Nyheim som tok i mot turfølget med åpne armer. Spekemat, god leskedrikk og varm velkomst med musikkinnslag fulgte med. 

Tor Erik Torske, Kjetil Thorsen og Asgeir Kvalvik var med fra KBK.
Tor Erik Torske, Kjetil Thorsen og Asgeir Kvalvik var med fra KBK.

Herifra gikk følget samlet til Kårvatn Fjellutstyr, som er en fjellsportbutikk startet og drevet av turguide Gudmund Kårvatn. En unik og stilig butikk - anbefaler alle å stikke hodet innom om man er i nærheten. 

Etter butikk-besøket ble det busstur til Todalen IL sitt anlegg, hvor idrettslaget vartet opp med vafler og grøt til alle mann, før alle fikk seg en velfortjent dusj.

Videre gikk turen til Talgø møbelfabrikk. Her kom ytterligere 30 personer til felles middag og sosialt samvær. Rundt 60 personer ble servert nydelig middag og masse god drikke. Dette hånd i hånd med fine taler, live-musikk og god stemning. 

Aksjon-Thorsen ble en helt fantastisk dag fra start til ende, og det var en sliten men veldig fornøyd gjeng som gikk til sengs på Thon Hotel Vårsøg onsdag kveld. 

KBK ønsker å takke alle i turfølget som ble med på tur - vi er utrolig heldige som har så positive og rause samarbeidspartnere med oss på laget. Ikke minst skal Gudmund Kårvatn, Heid Snekvik, Surnadal kommune, Todalen IL og ikke minst Talgø ha en utrolig stor takk for sin gjestfrihet og raushet. 

Vi gleder oss allerede til neste tur, så får vi se hvor Aksjon-Thorsen ender opp i 2019..

Annonse fra Eliteserien: