Kanarifuglene tok ledelsen - men KBK slo tilbake og snudde kampen på eget gress

Alt lå til rette for en fantastisk fotballkamp. Med ullundertøy og solbriller møtte glade Nordmøringer opp til nok en spennende kamp på Kristiansund stadion.

Christian Michelsen stilte følgende lag til start:
McDermott, Sørmo, Coly, DP Ulvestad, Aasbak, Hopmark, Aasmundsen, PE Ulvestad, Kalludra, Gjertsen, Bamba.

1.omgang

KBK gikk aggressivt ut fra start og tok tak i kampen fra første spark på ballen. De første 15 minuttene fikk Lillestrøm knapt låne ballen. KBK skapte flere gode halvsjanser.

Etter 20 spilte minutter glipper det dessverre bakover for KBK. Simen Rafn blir spilt gjennom på høyre og legger inn til Erling Knudtzon som stanger Lillestrøm i ledelsen.  0-1 mot spillets gang på Kristiansund stadion.

KBK kjempet videre i 1. omgang, men klarte ikke få hull på byllen. Dermed kunne Lillestrøm gå til pause med ledelse.

2.omgang

Som i 1.omgang kom KBK ut fra pause i et godt tempo. Michelsen og hans trenerteam hadde tydeligvis brukt pausen godt. Det skulle ikke ta lang tid før KBK og Stian Aasmundsen utlignet. Torgil Gjertsen skaffet KBK frispark på hjørnet av 16-meteren i skummel posisjon. Stian Aasmundsen skitter selvsikkert opp, curler ballen over muren og ned i nærmeste hjørne. Praktscoring fra KBKs midtbanegeneral.

Scoringen ga KBK motivasjon og iver til å presse på for å vinne kampen. Etter 65 minutter skal det ta fullstendig av på Kristiansund stadion. Liridon Kalludra spilles fri på venstrekanten og slår ballen langs bakken inn i 16-meteren. Der kommer Torgil Gjertsen stormende og hamrer ballen i nettaket. Fantastisk scoring - KBK har snudd kampen!

Lillestrøm ga på ingen måte opp etter at de havnet under og kjempet hele veien inn. KBK stod godt i mot og kjempet heroisk. Flere scoringer ble det ikke denne kvelden - KBK og et påskeglad publikum kunne juble for årets første trepoenger. Tusen takk til alle 3959 publikummere som var med å skapte en fantastisk atmosfære på stadion i kveld.

Nå venter to bortekamper for KBK mot Brann og Sandefjord, før Bodø Glimt kommer på besøk til Kristiansund den 22.april.