AVANSEMENT I NM

KBK vant 4-0 borte mot Verdal i NM, og avanserte til 3.runde

Christian Michelsen hadde med seg en tropp på 15 mann til bortemøtet i 2.runde i cupen mot Verdal.

Følgende 11 fikk tillit fra start: Månsson, Bjerkås, Baranov, Hopmark, Aasbak, Økland, Sørli, Torske, Isaksen, Lekaj, Mendy.

Reserver: Knezovic, Rønningen, Stokke, DP Ulvestad.

Michelsen snakket om innsats, tålmodighet og aggressivitet til guttene før kampen mot Verdal, og fikk god respons fra første stund.

PANGSTART

Allerede etter 4 minutter kunne KBK juble etter en praktfull scoring signert Rocky Lekaj. Angriperen tok med seg ballen elegant forbi et par Verdal-forsvarere og banker ballen tilbake i nærmeste hjørne. Kanonåpning av KBK, som spilte i helhvitt for anledningen.

KBK skaper mye i starten, og den aller største sjansen tilfaller Jean Mendy, Spissen blir spilt fri på blank goal av Sondre Sørli, men setter ballen over mål. En eventyrlig sjanse til å øke til 2-0.

Etter en bra åpning slipper vi oss litt ned, og Verdal kommer etterhvert med et par farligheter. I det 30' spilleminutt banker Verdal ballen i mål etter mye kluss i feltet, men jubelen varer ikke lenge da en årvåken linjedommer flagger for en korrekt offside-avgjørelse.

I siste del av 1.omgang skjer det ikke noe nevneverdig, og KBK kan gå inn til pause med 1-0 ledelse.

2.OMGANG

I 2.omgang tar KBK god kontroll over kampen, og Verdal sliter med å produsere noe nevneverdig. Det er derimot helt tydelig at KBK har kommet ut for å punktere kampen.

I det 66.minutt foretar Christian Michelsen et dobbeltbytte. Ut går Jean Mendy og Rocky Lekaj - inn kommer Benjamin Stokke og Jonas Rønningen.

Stokke som viste yrende form i forrige seriekamp mot FK Haugesund viste ingen tegn til å tråkke på bremsen mot Verdal. Tankspissen trenger bare 2 minutter for å øke ledelsen til 2-0. Sondre Sørli avanserer fint langs venstrekanten før han slår et presist innlegg over til Benjamin Stokke, som svarer med å runde av to mann før han setter ballen kontant ned i hjørnet. Flott scoring!

Etter 75 minutter skal nok en innbytter tegne seg på scoringslisten. Jonas Rønningen mottar ballen på 20 meter, og banker inn KBKs tredje scoring for dagen. Nok et vakkert mål, og 3-0!

Scoringen tapper et slitent Verdal-lag for energi, og helt på tampen får vår kaptein for dagen, Andreas Hopmark stå umarkert i feltet og heade inn et presist innlegg i lengste hjørne. KBK overbeviser og vinner 4-0 borte mot Verdal - og sikrer dermed avansement til 3.runde i NM.

Førstkommende fredag får KBK vite hvem de skal møte i 3.runde.

På søndag kommer Sogndal på besøk til Kristiansund stadion, og vi håper alle som kan tar turen og hjelper oss med å fylle opp stadion.