Billettsalg til Rosenborg-kampen

Vi er inne i sommermånedene, og det er mange spennende kamper i vente.

En av årets største kamper skal spilles lørdag, 18.august. Da kommer Rosenborg på besøk til Kristiansund stadion.

I år som i fjor vil billetter til denne kampen selges ved fysisk utsalg fra billettluken på stadion. 

Dato og tidspunkt for salg av billetter

Onsdag den 20.juni åpner vi for salg av billetter til hjemmekampen mot Rosenborg i billettluken fra klokken 17:00 - 19:00. Vi selger så langt lageret rekker, og det er førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder. 

Skulle det mot formodning være igjen billetter etter onsdag, åpner vi billettluken igjen dagen etter, torsdag 21.juni fra klokken 17:00 - 19:00. 

Fribilletter NFF/NTF/Krets

Disse billettene kan meldes inn allerede fra i dag av. Da det er enorm etterspørsel etter billetter til denne kampen, må det påberegnes ståbilletter. 

NB! 

Kampen er terminfestet til å spilles lørdag 18.august. Det er dog fare for at kampen kan bli flyttet, da Rosenborg skal spille kvalifiseringskamper til Champions League i denne perioden. Hvis trønderne ryker ut i andre kvalifiseringsrunde, skal de inn i Europa League kvalikk, noe som da mest sannsynlig vil krasje med bortekampen mot KBK. 

Alle kjøpte billetter gyldige ved flytting av kamp

Skulle kampen i verste fall bli flyttet til en ny dato, vil alle kjøpte billetter til den opprinnelige datoen være gyldige til den nye kampdatoen. Det vil si at om du sikrer deg billett til lørdag den 18.august, vil denne også være gyldig om kampen flyttes. 

Bortesupportere

Rosenborg Ballklub håndterer salg av billetter til bortefeltet på Kristiansund stadion - så følg med på rbk.no og deres kanaler for mer informasjon.

OBS! 1)-tribunen er forbeholdt hjemmesupportere og supporterklubben Uglan. Bortesupportere vil med andre ord ikke slippe inn på denne tribunen, og vil bli bortvist ved forsøk på å ta seg inn. 

Vi gleder oss nok en gang til å gi 100% foran et fullsatt Kristiansund stadion. 


Annonse fra Eliteserien: