Billettsalget til KBK Kickoff 2019 er i gang

Fredag 22.mars er det klart for KBK fotballfest i Braatthallen

I likhet med i fjor blir det arrangert et storstilt KBK Kickoff i Braatthallen. 

Nå er programmet klart, og billettsalget i gang for fullt. Bernt Hulsker og Jamel Rake har nok en gang fått det ærefulle oppdrag med å lede publikum gjennom kvelden. Siden i fjor har duoen blitt til en trio. Kasper Foss er kommet inn i "Foppall" gjengen, og for første gang skal de kjøre show sammen på scenen i Kristiansunds storstue. 

Her er det bare å forberede lattermuskelen!

Trenere og spillere fra KBK vil selvsagt være på plass for å fortelle om sine forventninger for året, og de kan fortelle at de gleder seg enormt til å kickstarte sesongen med fotballglade nordmøringer nok en gang! 

Ny hjemmedrakt skal lanseres

I fjor ble den burgunder-røde tredjedrakten lansert på KBK Kickoff. I år blir det lansering av den splitter nye hjemmedrakten til KBK. En godbit som vi håper og tror vil falle i smak for alle og enhver. Spillerne vil også selvsagt presenteres på scenen i de nye draktene med brask og bram.

Dessve

Det Beste Alternativet skal gi oss live-musikk fra scenen, og Anetts Danceteria vil sette stemningen med flotte dansenummer i løpet av kvelden. 

I tillegg vil det bli intervjuer av forskjellige KBK-profiler, og Tidens Krav vil være på plass for å dekke arrangementet. 

Kjøp billett til Kickoff, og du får gratis inngang på kampen mot Ålesund lørdag 23.mars.

Dagen etter Kickoff, spiller KBK treningskamp mot Ålesund på Kristiansund stadion. Alle som kjøper seg billett til KBK Kickoff, kan bruke denne billetten til å komme inn gratis på kampen dagen etter. 

Dette er fotballfesten du ikke kan gå glipp av. Klikk deg inn HER for å sikre deg billett til årets KBK Kickoff 2019.

KickofCover2

Annonse fra Eliteserien: