Blytung kamp mot Ranheim

Et utsolgt Kristiansund stadion gnistret og var helt tydelig klar til kamp mellom KBK og Ranheim. Uglan satte i gang en enorm lydmur ved kampstart. Dette hadde alt som skulle til for forrykende 90 minutter med fotball! Dessverre ble ikke prestasjonen som vi hadde håpet på i dag.

1.omgang

KBK går ut i et bra tempo, men Ranheim tar kjapt tak i kampen.

Hjemmelaget prøver seg på noen farligheter, men lykkes ikke.

Etter 22 minutter gir KBK fra seg en unødvendig corner. Det vet Ranheim å utnytte. Midtstopper Daniel Kvande svinger inn et godt innlegg på pannebrasken til venstrekant Erik Tønne som stanger ballen i mål! Bortelaget tar ledelsen.

5 minutter etter scoringen må KBK gjøre sitt første bytte for dagen. Mido sliter med en skade etter en takling i starten av kampen. Bendik Bye kommer inn som erstatter.

Ved halvtimen spilt kommer KBK til en meget stor sjanse. Stian Aasmundsen chipper i bakrom til Bamba som skyter på første touch. Avslutningen går dessverre midt på Even Barli.

Omgangen er jevn utover i 1.omgang, men vi sliter med å skape de helt store mulighetene mot Ranheim.

Lagene går til pause på stillingen 0-1 i favør Ranheim.

2.omgang

Andre omgang fortsetter ganske jevnspilt. Ingen av lagene klare å skape de helt store sjansene de første 15-20 minuttene.

Etter 59 minutter gjør KBK sitt andre bytte for dagen. Ut går Erlend Sivertsen, inn kommer Christoffer Aasbak.

Etter 62 minutter peker dommer Rohit Saggi på straffemerket i KBK sin 16-meter. Bent Sørmo feller Riksmo. Tønne tar straffen, McDermott er på ballen, men dessverre sniker avslutningen seg inn via stolpen. Ranheim øker ledelsen til 0-2.

I det 72 minutt gjør KBK sitt tredje bytte for dagen. Ut går Nikita Baranov, inn kommer Aliou Coly.

I det 85 minutt kommer Ranheim på nok en visitt mot KBK sitt mål. Denne gangen er det høyreback Witry som sender ballen i mål via stanga med venstrefoten! Flott scoring og 0-3.

Kun 4 minutter senere er vår toppscorer Dao Bamba på farten. Spiller seg fint gjennom forsvaret til Ranheim med spissmakker Stokke. Bamba gjør ingen feil alene med Barli og setter ballen kontant nede i venstre hjørne. Redusering, 1-3.

Flere mål blir det ikke på Kristiansund stadion, og Ranheim reiser hjem med tre velfortjente poeng i bagasjen.

Uglan og publikum fortjener skryt

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som fylte Kristiansund stadion til randen i dag. Enorm støtte som alltid. Spesielt supporterklubben Uglan sang gjennom samtlige 90 minutter, selv når vi ligger under 3-0. Tusen hjertelig takk!

Allerede førstkommende mandag er det klart for ny kamp. Da gjester Strømsgodset Kristiansund stadion. Vi er klare for å slå tilbake!

Til da, god 17.mai feiring alle sammen. Det e vi!