Cupseier i Trondheim for G16

KBK G16 tok seg videre til fjerde runde i NM for andre år på rad

G16

Etter 80 minutter med hardt arbeid og godt spill kunne guttespillerne stå igjen med avansement i NM. KBK tok ledelsen mot Trygg/Lade ved Heine Gikling Bruseth på en utsøkt lobb etter 31 minutter. Vertene kvitterte kun fem minutter senere på, etter rapportene, et strengt idømt straffespark. Fra pause handlet det mye om å holde tett bak og samtidig utnytte overganger. I det 76 min. fikk Jonas Folland Hegg pannebrasken på et innlegg og de mørkeblå fikk sitt etterlengtede ledermål. Etter en kort sluttspurt blåste dommer av og KBK kunne nok en gang avansere til 4.runde i cupen. Denne gang håper vi på hjemmekamp, og forhåpentligvis har vi flere i rehabilitering tilbake fra skade.

KBK-HERD-20
Brede Børset Andresen og G16 tok seg videre i NM.

Simon Vevang debuterte offisielt for KBK i denne kampen. Skuddstopperen fra Eide som hospiterte på to NTF-tiltak tidligere i vår, signerte overgangspapirer så sent som i forrige uke.

Oskar Siira Sivertsen gjorde sin "debut" etter et lengre skadeopphold. Dahlegutten er gledelig tilbake og kan se frem mot en ny landslagssamling med G15 i sommer.

KBK-HERD-05
Sander Lille-Løvø og lagkameratene har hatt mye å juble for de siste månedene. Men mot Lillestrøm glapp dessverre seieren på overtid.

G18 nasjonal og KBK2

Vårt juniorlag var også i aksjon i dag hjemme på Kristiansund stadion. Etter KBK2-kampen fredag mot Eide (seier 8-2) måtte trenerteamet rullere på laget. Johan Furuvik, 2003, fikk sin debut på backen for G18 og gjorde sine saker bra. Kampen ble preget av høyt tempo i starten. Abiel Tewelde ladet kanonen allerede etter 6 min. og sørget for ledelse for hjemmelaget innledningsvis. Lillestrøm utlignet på et langskudd midtveis i omgangen, og til tross for muligheter begge veier gikk lagene til pause med uavgjort.

KBK bytter hele midtbanen etter ca. 60 minutter i håp om at det vil gi oss en real sluttspurt. Kampen bølger frem og tilbake. Dessverre blir vi dratt av 1 v 1 i egen boks og feller en gulkledd spiller. LSK setter straffen kontant i mål. KBK jager utligning og får betalt gjennom et flott angrep og avslutning signert Emil Sivertsen. Kampen ser til å ebbe ut med uavgjort da hjemmelaget gjør to personlige feil på rekke og rad som ender med baklengsmål på overtid. En bitter avslutning på en jevn kamp hvor vi fortjener minst 1 poeng. Siste kamp i gruppespillet er borte mot Kongsvinger 12.juni (NB! Kan bli flyttet). Til høsten møter vi Sandefjord, Molde/Aalesund og Tromsø/Mjøndalen i et plasseringsluttspill.

Laget har to cupseire på rad (8-1 mot CFK og 6-0 mot Herd) og kan se frem mot en 3.rundematch mot Hødd senere i juni. I serien har KBK2 vunnet 6 og spilt 1 uavgjort. Laget troner alene på topp med 19 poeng og hele 41 skåringer. Neste kamp er fredag 7.juni mot Tomrefjord (B).

KBK-HERD-04
Lagkaptein Martin Lundemo Aakvik ledet laget sitt til 6-0 seier over Herd i forrige runde av NM. Den hodesterke midtstopperen fra Halsa skåret to ganger på corner i kampen.