Effektive Rosenborg vant i Kristiansund

Et fullsatt Kristiansund stadion fikk se et KBK-lag som ga alt og tok regien i store deler av kampen, men et dødelig effektivt RBK-lag tok alle poengene

I det dommer Tom Harald Hagen blåste i gang kampen på Kristiansund stadion, bestemte værgudene seg for å gi både spillere og dommere en real nordmørsk velkomst. Regnet høljet ned og det blåste sidelengs.

Været ga seg derimot ganske kjapt, og spilleforholdene ble etterhvert meget gode ute på matta.

Nyervervelsen Flamur Kastrati fikk tilliten fra Christian Michelsen og trenerteamet, og gikk rett inn på spissplass for KBK.

KBK tok tak i kampen

KBK hadde helt tydelig hatt fokus på tenning og intensitet i spillet sitt inn mot denne kampen, for det var vertene som tok kontrollen i kampen fra start. Mest ballinnehav, gode kombinasjoner og halvsjanser ble skapt på løpende bånd.

Gløden var tilbake, og kollektivet var tilbake i godt driv.

Rosenborg skapte knapt en sjanse i løpet av de første 45 minuttene, og KBK burde tatt ledelsen i det 39.minutt. En god corner ender hos kaptein Ulvestad som får tidenes mulighet til å sende KBK i ledelsen. Ballen er helt fri, men dessverre bommer midtstopperen på mål fra fem meter. Gigantisk mulighet!

0-0 står seg ut omgangen.

Jevn åpning på 2.omgang

KBK fortsetter å stå godt mot Rosenborg i 2.omgang. Begge lag ypper seg, og det bølger litt frem og tilbake.

I det 57.minutt byttes debutant Flamur Kastrati ut etter at han får en trøkk i ankelen.

Inn kommer en annen debutant for dagen, svenske Simon Alexandersson. Uglan og Kristiansund stadion klapper ut Kastrati, og jubler høyt for Alexandersson som kommer inn.

KBK fortsetter å styre spillet, men etter 65 minutter kommer Rosenborg på en visitt i KBKs 16-meter. Det ender med scoring mot spillets gang. Jebali drar seg enkelt inn i 16-meteren til KBK, og sender ballen til Konradsen som skyter på mål. McDermott er uheldig og gir en noe enkel retur. Etter mye om og men får Konradsen slengt i vei en ny avslutning som går i mål. Kalddusj for hjemmelaget.

Scoringen tar litt farten ut av KBK, og kun 7 minutter senere er RBK dødelige effektive nok en gang. Jebali mottar ballen ute til venstre, og gjør alt riktig når han dribler seg inn i banen og curler et skudd i lengste hjørne. 0-2, Rosenborg!

I det 76.minutt kommer Sondre Sørli inn for Bendik Bye.

Etter 79.minutter kommer Christophe Psychè inn som ersatter for Stian Aasmundsen. Comeback for midtstopperen som spilte for KBK i perioden 2011-2013.

Rosenborg får selvsagt kampen helt inn i sitt spor etter scoringene, og KBK sliter med å etablere en skikkelig sluttspurt.

Det blir ingen flere scoringer på Kristiansund stadion, og det ender med borteseier på Kristiansund stadion i dag.

KBK leverte alllikevel en god hjemmekamp, og løftet seg flere hakk fra de to forrige kampene. Nå er det bare å se fremover.

Tusen takk til et fullsatt Kristiansund stadion i dag som leverte en fantastisk prestasjon nok en gang.