Elias Flø klar for KBK

Fra Sunnmøre til Nordmøre

Vi kan med glede og stolthet meddele at en av Sunnmøres mest lovende talenter de siste årene har signert for oss. Elias har tilbrakt hele sin spillerkarriere i Hødd og har 12 aldersbestemte landskamper. Spilleren har tilhørt det imponerende laget som fikk 5.plass i EM i sommer og er klar for VM i Polen neste år. Spesielt hyggelig er det at Elias valgte KBK foran flere andre topplag som var aktuelle.

Elias flytter i starten av august til Kristiansund skal gå siste året på idrettslinja ved Atlanten videregående hvor han skal kombinere skolegang med treninger på dagtid med klubblaget gjennom faget toppidrett som ledes av Espen Næss Lund (Assistentrener KBK2) og Anders Særvold (Hovedtrener G18).

Signeringen markerer en milepæl for vår unge utviklingsavdeling gjennom å rekruttere spennende talenter fra hele Midt-Norge, noe som er en bevisst strategi fra klubbens side. Tidligere i sommer hentet klubben Thomas Nerland (midtstopper), Lars Josef Ranheim (kant) og Abiel Tewelde (sentral midtbane) fra Molde FK. I tillegg har klubben engasjert speider med fokusområde Trøndelag så det er kun et tidsspørsmål før vi ser trøndere rekruttert inn mot våre gutte- og juniorlag. Allerede neste uke har vi spillere fra den regionen på besøk for prøvespill på Kristiansund stadion.

«En strålende nyhet for vår avdeling som viser hvor langt vi har kommet på kort tid. Vi gleder oss til å se Elias ta nye steg i den mørkeblå trøya i årene som kommer» sier utviklingssjef Leonard Totev i kommentar.