Fotballskole og teambuilding

Det ble en fantastisk lørdag på Aure og Smøla med Sparebank1 Nordvest fotballskole og idyllisk besøk hos Villsaubutikken Landhandel og Kafé

KBK reiser til stadighet rundt på Nordmøre og arrangerer fotballskoler for barn i alle aldre i samarbeid med Sparebank1 Nordvest. 

På lørdag var det Aure og Smøla som sto for tur. Været var helt fantastisk, og både spillere og deltakere storkoste seg gjennom hele dagen.

Etter to vel gjennomførte treningsøkter på Aure og Smøla, samlet hele laget seg hos Villsaubutikken Landhandel og Kafé på Smøla, nærmere  bestemt Steinsøyneset, hvor Jan-Erik Larsen og Hanne Kruse Larsen sto med åpne armer og ønsket et sultent følge på cirka 35 personer velkommen. Helt fantastisk!

Grillede lammekoteletter fra Villsaubutikken med hjemmelaget potetsalat og hval fra Hopmark sto på menyen - begge deler falt veldig i smak hos gjestene. 

I tillegg hadde Grethe K. L. Jensen fra Sushi Bar Kristiansund tatt turen med en fantastisk sushi-buffet som gikk ned på høygang hos både spillere, trenere og støtteapparat. Aldri har det vært lettere å gi et måltid terningkast 6. 

KBK ønsker å takke Krusen Larsen og Sushi Bar Kristiansund for sponsing av nydelig mat og fantastisk oppvartning under lørdagens besøk på Smøla. Ikke alle lag i Eliteserien kan støtte seg på slike lokale og rause sponsorer midt i fellesferien - det er vi helt sikre på! 

Laget fikk badet i sjøen, spist godt, og hygget seg sammen i sosialt lag, i det som ble en innholdsrik og nydelig dag for KBK på Smøla og Aure. 

Et av høydepunktene var kanskje når Dao Bamba hoppet over gjerdet sammen med Jan-Erik Larsen for å mate villsauene som gikk på beite like ved landstedet. (PS: Bilde av seansen kan du se nederst i artikkelen.)

Batteriene er fullladet, og vi kan nesten ikke vente med å komme i gang med seriekamper igjen. Førstkommende søndag kommer Odds Ballklubb på besøk til Kristiansund stadion - la oss fylle stadion til randen og lage elektrisk stemning som alltid. Det er fortsatt billetter igjen til salgs - trykk HER for å sikre deg din billett i dag. 

#KBK #LagetForLidenskap #Nordmøre

Foto: Oda Beate Træthaug og Asgeir Kvalvik

Annonse fra Eliteserien: