Oppstart etter ferien med ny prøvespiller

KBK-spillerne har hatt en velfortjent sommerferie - nå er de tilbake på feltet med ny prøvespiller på besøk

Etter 3-2 og en kanonseier borte mot Strømsgodset, tok KBK-spillerne en velfortjent pust i bakken. Et par uker ferie gjorde godt for slitne fotballspillere og trenere. 

Noen reiste utenlands med kjærester og venner for å finne sydenvarme, mens andre har vært hjemme og brukt tiden godt med familie i godværet. 

Etter noen litt rolige uker på Kristiansund stadion, var det i dag store smil, latter, liv og røre fra A-lags garderoben igjen. God stemning! 

Guttene har helt tydelig holdt seg i god form i løpet av ferien, og trenerteamet virket godt fornøyde med dagens oppstartsøkt. 

Prøvespiller på besøk

På feltet var det også et nytt fjes i dag. 21-år gamle Elijah Ani fra Nigeria. Elijah er angrepsspiller, og forteller til kristiansundbk.no at han hadde en bra førstedag sammen med KBK - og at han gleder seg til resten av uken.

Hjemmekamp mot Odds Ballklubb om to uker 

Søndag 5.august gjester Odd Kristiansund stadion. Selv om det er fellesferie, håper vi å fylle opp tribunene så godt det lar seg gjøre. Den 12.mann er ekstremt viktig for KBK - la oss samles for å gi guttene den støtten de trenger og fortjener. 

Trykk deg inn HER for å sikre deg din billett til kampen allerede nå.

Det e vi, som e, fra Kristiansund!

Annonse fra Eliteserien: