Hent ditt sesongkort på julemarkedet

I morgen er det mulig å hente sitt sesongkort for 2018 på KBK julemarked

Annonse:

KBK Julemarked

I morgen fra klokken 13:00 til 17:00 er det julemarked på Kristiansund stadion, nærmere bestemt i Møre Drift VIP. 

Her blir det god stemning, mulighet for å handle julegaver i form av supporterutstyr, kose seg med kaffe og kaker, og sist men ikke minst - få en eksklusiv titt på den nye hjemmedrakten KBK skal bruke i 2018. Det vil også bli arrangert tippekonkurranse og FIFA-spilling for barna. 

OBS! Vi har 70 nye fysiske KBK Macron-drakter til salgs, så her lønner det seg å være tidlig ute om du vil være en av de første til å sikre seg KBK sin nye hjemmedrakt. Skulle du ikke være en av de første 70 - fortvil ikke. Vi har laget flotte gavekort på de nye draktene som du kan kjøpe til deg selv, eller gi bort i gave. Dette gavekortet kan brukes på nyåret når vi får inn et større parti av de nye Macron-draktene. Det er selvfølgelig mulig og også kjøpe gavekort som gjelder for hele supporterbutikkens sortiment. 

Hent ditt sesongkort for 2018

Det vil også bli mulighet for å hente sitt sesongkort for 2018 for de som har bestilt dette. 

Markedskonsulent Frank Nilsson sitter klar for å levere ut på tusenvis av sesongkort! 

NB! Firma som har bestilt med faktura i 2018 har ikke anledning til å hente sine sesongkort. Dette gjelder hovedsaklig for privatpersoner som har kjøpt og betalt sine kort gjennom fornyelse eller på vår hjemmeside. 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til en hyggelig julehandel på KBK julemarked i morgen, søndag 17.12 fra klokken 13:00 til 17:00.

gavekortkbk

Annonse fra Eliteserien: