Imponerende seier mot Lillestrøm

KBK viste seg fra en solid side da de slo Lillestrøm 3-1 i LSK-hallen fredag ettermiddag

KBK spilte fredag ettermiddag treningskamp mot Lillestrøm i LSK-hallen. Det ble en imponerende oppvisning fra et tent KBK-lag som virker å være i rute til seriestart. 

Lillestrøm tok ledelsen relativt tidlig, men etter scoringen var det etterhvert kun ett lag på banen. KBK spilte seg frem til flere gode sjanser, og like før pause utlignet Mido Diop fortjent til 1-1.

Debutscoring for Jesper Isaksen

I pausen foretok Christian Michelsen og hans trenerteam hele 8 bytter. To av de som kom inn fra benk var Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen, som begge skulle få nettkjenning i dagens kamp. Gjertsen sendte KBK i ledelsen midtveis ut i andre omgang, og helt mot slutten fikk lokale Jesper Isaksen sin første scoring for KBK sitt A-lag. Utrolig gøy for unggutten, som i fjor også ble tatt ut på G-18 landslaget. 

Isaksen er kjent for å være en rolig og smilende gutt i korridorene på stadion, og var kort og kontant i sin kommentar etter kampslutt. 

– Det var på tide, gliser Jesper Isaksen i det han tusler av kunstgresset i LSK-hallen. 

Marbella neste

Lørdag morgen reiser KBK til Marbella på treningsleir. Kamper mot Sogndal (13. mars) og Dinamo Brest (16. mars) står på programmet før de vender snuten hjemover 17. mars. Begge kampene vises på tk.no med lyd og bilde.

Tidens Krav sendte også dagens kamp - ønsker du å se den i opptak kan du klikke deg inn HER  

jesper
Christian Michelsen gratulerer Jesper Isaksen med sin første seniorscoring for KBK etter kampslutt. Foto: Tidens Krav.
Annonse fra Eliteserien: