Jakten på KBK sin første Esport-utøver

Magnus Hendseth (18) fra Halsa imponerte og vant KBK sin FIFA-turnering på The Convention i Braatthallen

Rundt 40 spillere deltok i KBK sin FIFA-turnering under The Convention 2019. 

Turneringen gikk over 2 dager, og det tok nesten 17 timer å gjennomføre alle kampene. Til slutt sto 18 år gamle Magnus Hendseth fra Halsa igjen som vinner. 

Hendseth tapte sin første kamp og falt ned i loser-bracket, men slo tilbake og vant alle sine resterende kamper - også i finalen var han overlegen. 

- «Utrolig gøy å vinne denne turneringen. Jeg er egentlig en Xbox-spiller, og var litt usikker hvordan det ville spille inn for meg med tanke på at KBK satser på PS4-konsoll. Dette gikk allikevel over all forventning, og håper at det ble en god søknad for meg til klubben. Jeg har veldig lyst å bli KBK sin første esport-ambassadør» sier Hendseth til kristiansundbk.no like etter finale-seieren. 

Turneringen på The Convention var KBK sitt første steg i jakten på sin første esport-utøver. Totalt skal klubben signere 2 spillere, som vil representere KBK i forskjellige FIFA-turneringer. 

Vi sitter nå igjen med 4-5 interessante spillere som vi vil se enda nærmere på, før vi lander på våre utvalgte. 

FIFA-talenter og gode spillere er fortsatt interessant for oss. Info om deg selv og søknad sendes til asgeir@kristiansundbk.no

FIFA2
Annonse fra Eliteserien: