KBK årsfest 2018

Drøyt 160 gjester var med da KBK feiret årets elleville sesong ved Scandic Kristiansund

Rundt 160 personer gikk til bords når Kristiansund Ballklubb arrangerte årsfest ved Scandic Kristiansund torsdag kveld. 

Ansatte, spillere, lagledere, samarbeidspartnere, frivillige og supportere utgjorde en god miks av KBK-venner i det som ble en veldig trivelig kveld. 

Det ble servert nydelig mat, holdt knakende gode taler - og selvsagt ble det også utdelt mange priser, som seg hør og bør på en årsfest.

Priser:

- Årets unge spiller (Bent Sørmo)
- Årets toppscorer (Bendik Bye)
- Årets spiller (Sean McDermott) 
- Vinner av TK-børsen (Sean McDermott) 
- Årets ildsjel (Jan Einar Hansen)
- Årets spiller kåret av Uglan (Sean McDermott)
- Månedens spiller i november Uglan (Dan Peter Ulvestad)

Prisvinnere

Ole Olsen innlemmet som æresmedlem

KBK sin æresmedlem-liste økte også i går kveld. Ole Olsen, som har vært en trenerbauta omtrent hele sitt liv i Kristiansunds-fotballen, ble innlemmet som æresmedlem i Kristiansund Ballklubb. Hovedtrener Christian Michelsen tok i mot prisen på vegne av Ole, som ikke hadde anledningen til å være tilstede. 

Michelsen snakket varmt om sin mentor og kollega til forsamlingen:

«Ole har vært ekstremt viktig for meg, og vi som har hatt æren av å jobbe tett på han gjennom KBK har lært veldig mye av han. Han har spilt en avgjørende rolle i dette eventyret med sin rutine og kunnskap, og vi kommer selvsagt til å savne han når han nå legger trener-karrieren på hyllen. Kjenner jeg han rett tror jeg allikevel vi kommer til å se han i korridorene på stadion i løpet av neste års sesong også» sa Michelsen med et lurt smil.

Årets ildsjel

Daglig leder, Kjetil Thorsen delte også ut i tradisjonen tro prisen for årets ildsjel. Det ble ingen ringere enn Jan Einar Hansen, som har vært en enorm ressurs for KBK som frivillig gjennom mange år. Prisvinneren selv ble noe overrasket over oppmerksomheten, men kunne etter litt tenketid si seg enig i at prisen var fortjent, til smil og latter fra salen. 

Rørt kaptein takket for maten og et fantastisk år

Kaptein Dan Peter Ulvestad holdt i tradisjonen tro takk for maten tale. Den bunnsolide midtstopperen benyttet anledningen til å takke for all støtte gjennom året, og ble tydelig rørt når han snakket om klubben, støtten hjemmefra og fra supportere generelt han treffer i det daglige. Da passet det perfekt at Uglan kåret nettopp Dan Peter til månedens spiller i november på vegne av supporterklubben rett etterpå.

DSC_8485a

Etter en nydelig middag med påfølgende dessert, taler og prisdryss fortsatte festen i mange timer.

Tusen takk til alle som kom og gjorde dette til en fantastisk kveld, dette ble en alle tiders årsfest. Laget For Lidenskap har en utrolig gjeng i ryggen, og vi gleder oss allerede til neste år for å skape nye magiske fotballøyeblikk på Nordmøre. 

Under kan du se en oppsummerings-video fra årets sesong. Her er det bare å sette seg tilbake og nyte. Takk for i år! 


Annonse fra Eliteserien: