KBK-burger hos Burger Boost

Burger Boost lanserer «KBK-burgeren» som gir et fast beløp tilbake til KBK for hver burger som selges

Tirsdag ettermiddag var et knippe KBK-representanter invitert til Burger Boost på Løkkemyra for å teste ut forskjellige burgere. Nå skal det nemlig bli mulig å kjøpe seg en «KBK-burger» som gir 30kr tilbake til KBK for hvert burgersalg. Etter flere runder med prøvesmaking ble det kåret en knallgod vinner.

Daglig leder i Burger Boost, Per Johan Andersson og gourmetkokk Arild Dybvik, kjent fra Jullum6 har samarbeidet om KBK-burgeren. Resultatet ble en frisk variant som falt tydelig i smak hos testpanelet. 

Conny Månsson, Bent Sørmo og Christoffer Aasbak var de blant de utvalgte som fikk være en del av juryen og sette sitt preg på KBK-burgeren. 

«Den beste burgeren jeg noen gang har smakt» mumlet Månsson mellom smaksprøvene. Sørmo og Aasbak sa seg enig. 

Arild Dybvik serverte burgere i fleng sammen med flittige burger-kokker inne i burgervognen, som inneholder et moderne og funksjonelt kjøkken. 

Under testingen fortalte Dybvik i detalj hva burgeren inneholder i sin helthet, både av garnityrer, oster, marmulader og det som hører med i en skikkelig hamburger. 

KBK-burgeren består av følgende:

Løkmarmulade
Mango
Coleslaw
Ostesaus med Pale Ale
Bacon 
Tomatmarmulade
Focacciabrød 
Høyrygg av okse

Når vi spør daglig leder Per Johan Andersson om hvorfor han ønsker å lage en KBK-burger blir den smørblide svensken veldig engasjert: 

«KBK er byens stolthet, og vi ønsker å bli en del av laget. Jeg har bodd her i tre år og har sett hva denne fotballklubben betyr for folk. Dette er en god måte for oss å bidra på, og vi håper at andre bedrifter følger etter med samme modell. Bare se på KBK-brødet som selges i dagligvarebutikkene - en kjempegod idé som har blitt veldig populært! Vi håper burgeren faller i smak, og at hele byen kommer innom for å prøve den» sier Andersson med et stort smil om munnen.

Lanseres lørdag

KBK-burgeren skal lanseres på lørdag, samme dag som KBK møter Molde til dyst på Kristiansund stadion. Her er det bare å ta seg en matbit hos Burger Boost før man kommer på Fanzone og Slatlem corner på lørdag! 

Annonse fra Eliteserien: