KBK med historisk seier

KBK hadde aldri slått Vålerenga før gårsdagens kamp, da smaker det ekstra godt at alle poengene ble med hjem til nordmøre

Flomlys, duskregn og Vålerenga mot KBK i beste sendetid på Intility Arena i Eliteserien. Over 500 tilreisende KBK-supportere hadde tatt turen til tigerstaden, og var med på å skape en fantastisk ramme rundt kampen.

Laget: McDermott, Coly, Psychè, DP Ulvestad, Aasbak, Hopmark, Sørli, Kalludra, Diop, Bye, Kastrati.

↔ Jonas Rønningen, Simon Alexandersson og Bent Sørmo kom inn som innbyttere.

De aller fleste hadde nok vært fornøyd med ett poeng i går, men laget for lidenskap ville det annerledes. Etter en litt laber første omgang kom KBK ut i andre halvdel og gikk rett i strupen på hovedstadslaget.

Hele laget jobbet på spreng gjennom 90 minutter. KBK forsvarte seg mesterlig, og tok alle offensive sjanser når de bydde seg.

Etter 62 minutter får KBK betalt etter en lengre periode med godt spill. Etter en corner, holdes presset oppe - og Mido Diop får til slutt slått et innlegg fra høyre. Liridon Kalludra gjør en god bevegelse i feltet, og får stå helt alene på første stolpe. Derifra gjør han ingen feil, og sender ballen i nettet med pannebrasken fra to meters hold. Uglan og bortefeltet tar fyr!

Knappe 11 minutter senere skal det bli jubel nok en gang på Intility Arena. Også denne gangen for bortelaget. KBK bryter ballen på midtbanen. Mido orienterer seg lynhurtig og trer en millimeterpresis pasning til Flamur Kastrati i bakrommet. Kastrati med en god prestasjon da han i full sprint runder Adam Larsen Kwarasey og setter ballen i det tomme målet! 0-2, og enorm glede både på banen, trenerbenken og tribunen.

Utover i andre omgang går vi litt tom for krefter, og legger oss litt dypere i banen. Vålerenga tar over det meste av banespillet, og presser bra de siste tyve minuttene. Det gjør derimot ingen verdens ting. KBK forsvarer seg med nebb og klør, og Sean McDermott rydder unna det som måtte komme hans vei. Nok en god kamp av sisteskansen!

Vi tar 3 ekstremt sterke, og historiske poeng på Intilty Arena. Hvor skal dette ende? KBK passerte Vålerenga på tabellen med gårsdagens seier, og ligger nå på 7.plass med fire kamper igjen å spille.

Nå gjelder det for nordmøre å møte opp førstkommende søndag når Sandefjord kommer på besøk til Kristiansund stadion. Trykk deg inn og kjøp billetter allerede i dag!