KBK på tur med samarbeidspartnere

Daglig leder Kjetil Thorsen har gjort det til en vane å gå for KBK

Annonse:

I 2015 gikk Kjetil Thorsen fra Dombås til Kristiansund. I fjor handlet det om det samme, men da med startskudd i Levanger.

I år ble asfalt byttet ut med fantastisk fjell og natur.

Tirsdag morgen kjørte en full turbuss med 41 turglade KBK-venner i retning Nerdalen i Sunndalsøra. 

Sammen skulle de gå opp til Innerdalen, og videre over til Todalen. En tur som er beregnet til å vare pluss minus sju timer. 

I all hovedsak var det samarbeidspartnere og sponsorer av KBK som var med på turen - formålet var i tillegg til å bygge broer og ha det kjekt, å samle inn penger til Kristiansund Ballklubb. Tidligere gåturer med tilhørende sponsorer har gitt betydelige midler i klubbkassa - slik ble det også denne gangen.

Vi har håp om å sitte igjen med rundt 300.000 kroner. En stor takk til alle som er med og bidrar, sier Thorsen.

Thorsen blir tydelig engasjert når han snakker om turen som nå er vel gjennomført og kan kalles en storsuksess:

- Jeg vil benytte anledningen til å skryte av reisefølget, Surnadal kommune, Todalen og Talgø-konsernet. Vi ble ønsket velkommen og vartet opp på en helt utrolig fin og gjestfri måte. Vi var totalt cirka 80 personer som satt seg til bords i den gamle møbelfabrikken i Todalen. Jeg tror jeg kan snakke for samtlige når jeg sier at det ble en helt fantastisk dag - fra start til slutt. 

KBK-feber

Det er ingen tvil om at Kristiansund Ballklubb har begynt å finne sin plass på indre Nordmøre. Dette er svært gledelig, og har hele tiden vært klubbens visjon. Vi ønsker å være en samlet klubb for Nordmøre - laget for lidenskap! 

Nå skal vi gi alt for å overleve i Eliteserien for å forlenge eventyret på øverste nivå. For å klare dette trenger vi alle mann alle. Ta med deg venner og familie på hjemmekampene fremover, bruk ditt sesongkort, og hjelp oss med å fylle stadion. 

Neste hjemmekamp mot Tromsø (10.09.17) er nok en av de viktigste kampene som noen gang vil bli spilt her på Nordmøre. Møt opp, og hjelp oss med å ta 3 ekstremt viktige poeng. 

Billetter til nevnte kamp kjøper du HER - velkommen til Kristiansund stadion.


Annonse fra Eliteserien: