KBK`s storstilte vareauksjon er åpen!

Her har du en unik mulighet til å gjøre et kupp og samtidig støtte klubben i ditt hjerte.

Auksjonen er full av fantastiske varer for enhver smak. Vi har produkter som passer godt både for privat – og bedriftsmarkedet.

Auksjonen vil pågå til  søndag 7. juni kl 23.59.

KBK Vareauksjon(klikk her)

KBK er noe vi nordmøringer står sammen om, vi har fått noe å glede oss over, noe å se fram til, noe å bli inspirert av. I disse Korona-tider er alt dette truet, nå skal vi sammen vise fotball-Norge hva vi er laget av!

Gå inn i shopen og legg inn bud, del lenken til alle dine Facebookvenner og del budskapet.

Budvinnerne vil motta faktura fra klubben på varen så snart auksjonen er avsluttet.

Dersom flere ønsker å bidra med varer eller tjenester, ta gjerne kontakt med oss på  mail: post@kristiansundbk.no

#lagetforlidenskap #kbk