KBK tapte mot Brann

KBK var klart best i første omgang og ledet, men Brann slo kraftig tilbake etter pause

Folketlivet kokte på stadion før treningskampen mot Brann, og stemningen på Slatlem Corner var upåkagelig. Nesten 800 tilskuere hadde tatt turen til Kristiansund stadion for å overvære dagens treningskamp - noe som er helt fantastisk! For et engasjement.

Laget som startet:

Mbaye - Aasbak, DP Ulvestad, Gjesdal, Sørmo - Kalludra, Hopmark, Diop - Gjertsen Kastrati, Bye.

KBK desidert best i første omgang

Også da kampen ble satt i gang hadde KBK mest å smile for. Liridon Kalludra fikk æren av å avslutte et praktfullt angrep etter at Sørmo og Bye kombinerte fint ute på høyresiden. Den svenske teknikeren fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0 på blank goal.

KBK produserte fire-fem store målsjanser i 1.omgang, og Brann slet med å henge med i svingene.

Ledelsen burde nok vært større til pause, men slik ble det ikke.

Brann slo kraftig tilbake

Brann gjorde fire bytter til andre omgang, og det skulle vise seg å fungere for de tilreisende. I løpet av fire minutter snudde Brann kampen. Først fikk de en scoring på et hjørnespark, og ikke mange minuttene etterpå var de skarpest i boksen på et innlegg fra høyresiden.

Det skal sies at KBK hadde to store sjanser før Branns andre scoring. Aasbak satte en ball i stolpen, mens Gjertsen hadde en god mulighet, men sviktet i avslutningsøyeblikket.

I det 66.minutt øker Brann ledelsen ved Kristoffer Løkberg. Innbytter Ordagic stormer mot dødlinjen før han sender ballen mot Løkberg via Dan Peter Ulvestad. Løkberg setter ballen i nota etter et bra løp fra dypet.

KBK bytter inn Erlend Sivertsen, Meinhard Olsen og Brent Lepistu utover andre omgang, uten at de mørkeblå klarer å slå tilbake i kampen.

Det ender 3-1 til gjestene, hvor vi trygt kan si at lagene hadde hver sin omgang i dag.

Alt i alt, en bra gjennomkjøring og en meget oppløftende første omgang!

Tusen takk for oppmøtet til alle våre kjærkomne tilskuere, og velkommen tilbake. Allerede i morgen spiller vi mot Hødd klokken 14:00 på Kristiansund stadion.