Tap mot Start i Kristiansand

KBK hadde sjanser nok til å ta med seg poeng, men ble kjempet i senk av hardtarbeidende sørlendinger

Strålende vær, og historiens første oppgjør mot Start på Sør Arena. Det som skulle bli til nye bortepoeng for KBK, endte med et tungt 2-0 tap.

Første omgang ble en jevn affære, og ingen av lagene skapte noe særlig fremover.

KBK prøvde flere ganger, men slet med å få avslutninger på mål i løpet av første omgang.

Også etter pause ble det jevnt, men i det 60' minutt hugger Start til. Kabran blir spilt lekkert gjennom inne i KBK sin 16-meter. Spissen legger så ballen til rette før han plasserer ballen forbi McDermott og sender hjemmelaget i ledelsen.

KBK var farlig nære med å utligne etter 71 minutter. Bamba flikker Sørmo gjennom på høyresiden, som legger et strøkent innlegg foran mål - midtstopper Lowe styrer ballen mot eget mål fra fem meters hold, men blir reddet av en god redning fra sin egen keeper.

Vi kjemper for å utligne mot slutten, og skaper flere gode sjanser. Stokke kom seg til flere gode muligheter - men klarte dessverre ikke å omsette noen av de til scoring.

På slutten sender vi alle mann i angrep, og blir straffet hardt. Start vinner ballen, og får enorme rom å angripe i. Christensen får god tid til å sende gjennom Bringaker, som tar med seg ballen inn fra høyre og avslutter via McDermott og i mål. 2-0, noe som også ble sluttresultatet.

En tung dag på jobben - nå retter vi fokus mot hjemmekampen mot Sarpsborg 08.