KBK med nordmørstreff i Oslo

Rundt 30 nordmøringer møtte opp i lokalene hos Kruse Larsen i Oslo for å få presentert siste nytt om laget for lidenskap

KBK inviterte i går til treff for utflyttede nordmøringer i Oslo. Kruse Larsen stilte med flott lokale, mat og forfriskninger til hele forsamlingen - og det var god stemning fra første stund.

Kjetil Thorsen, Asgeir Kvalvik og Frank Berget fra KBK holdt et innlegg om KBKs historie, samt oppdateringer rundt marked, økonomi og mediestrategien som klubben innehar. 

Det ble mange artige historier og gode samtaler - både før, under og etter presentasjonen.

Spesielt stas var det å høre utflyttede nordmøringer snakke varmt om Kristiansund Ballklubb - til tross for at mange av dem enda ikke har hatt gleden av å se en kamp på Kristiansund stadion. Alikevel er engasjementet og lidenskapen stor. 

- «Hver gang jeg ser KBK-kamp på TV får jeg lyst til å flytte hjem» var det flere som nevnte i løpet av arrangementet. Velkommen skal dere være, svarer vi! 

Noe av grunnen til at KBK tok turen til Oslo i går, var også for å diskutere sponsorstrategien for fremtiden. Rådgivningsselskapet Kruse Larsen, med Jan Erik Larsen i spissen skal bistå i arbeidet med å gjøre KBK til et enda mer attraktivt sponsorobjekt på nasjonal basis. 

Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen snakket om viktigheten av å omfavne at KBK nå er en nasjonal merkevare, ikke minst på sponsormarkedet:

«KBK har vært, og er utrolig privilegert med den enorme støtten vi opplever på Nordmøre. Næringslivet har bidratt fra de fleste krinkler og kroker på både indre og ytre Nordmøre gjennom mange år - det skal man aldri glemme. Samtidig er KBK blitt en nasjonal merkevare, og vi må tørre å vise oss frem. Det kan fort være avgjørende for at KBK vil stabilisere seg som et fast innslag i Eliteserien i fremtiden.»

KBK ønsker å takke alle de fremmøtte for en flott dag i Oslo - og håper det ble en god opplevelse. Stor takk også til Krusen Larsen for lån av lokale og fantastisk bevertning fra start til slutt! 

Bilder fra KBK-treffet i Oslo kan sees under:

Annonse fra Eliteserien: