Maktdemonstrasjon i Bergen

KBK med ellevill seier på Brann stadion

KBK hadde hele veien troen på at man kunne få med seg et godt resultat fra Brann stadion, men at det skulle ende med 4-0 seier til blåtrøyene fra Nordmøre - var det vel knapt ingen som hadde trodd på forhånd.

Startoppstilling: McDermott, Coly, Baranov, DP Ulvestad, Aasbak, Hopmark, Gjertsen, Mido, PE Ulvestad, Bamba, Stokke.

Innbyttere: Knezovic, Gjesdal, Kalludra, Rønningen, Sørli, Øby, Mendy.

1.OMGANG

Brann virket aggressive fra første spark på ballen, og gikk rett i strupen på KBK. Hjemmelaget kom til et par gode innlegg i løpet av de første par minuttene, men en solid McDermott viste god kontroll.

Etter 4 minutter smeller det derimot i andre enden. En kvikk Bamba finter bort Azar Karadas, før han sender en millimeter-presis pasning gjennom til Benjamin Stokke som er iskald og dunker ballen i mål. 1-0, og pangstart nok en gang for de mørkeblå.

Etter scoringen blir det stille på Brann stadion, og KBK er definitivt det førende laget til tider på fremmed gress.

Tempoet roer seg litt utover omgangen, og hjemmelaget klarer aldri å sette sitt preg på spillet.

Etter 32 minutter får KBK en enorm dobbelsjanse. Grønner ser ut til å ha kontroll på et oppspill, men spiller ballen rett i føttene på Bamba som får skyte upresset fra 7-8 meter - Leciejewski redder derimot forsøket. På returen faller Gjertsen i duell med Branns keeper, men Lundby dømmer ikke straffe - noe som viser seg å være en korrekt avgjørelse.

Når kampuret nærmer seg pause skal bortesupporterne få enda mer å juble for. Etter et langt innkast fra Coly tar Bamba sats og brassesparker ballen knallhardt i tverrliggeren og ut, på returen dukker heldigvis en årvaken Torgil Gjertsen opp og dunker ballen i mål. 2-0 og elleville jubelscener på bortebenken!

Dommer Martin Lundby blåser av for pause, og hjemmelaget pipes på av eget publikum på vei inn i garderoben.

2.OMGANG

Brann kommer ut til 2.omgang med ny giv, og presser KBK bakover i banen. Bergenserne flytter fotene kjappere, og får slått flere skumle innlegg. Etter 52 minutter tror 10.000 tilskuere på Brann stadion at hjemmelaget skal redusere. Haugen slår et perfekt innlegg mot Skaanes som får avslutte fra fem meter - Sean McDermott kommer derimot kjapt ut og gjør to strålende redninger på rappen som hindrer scoring. Enorm sjanse for Brann.

Jonas Rønningen kommer inn for Mido i det 57.min.

KBK kjemper seg inn i kampen igjen, og rir av stormen Brann kommer med i første del av 2.omgang. Fra 60 minutter og ut skal det meste handle om bortelaget igjen.

KBK-angriperne skaper stadig trøbbel for et vaklende Brann-forsvar, og etter 66 minutter økes ledelsen ytterligere. Igjen er det kombinasjonen Bamba/Stokke som gi Brann en kalddusj. Bamba fosser frem på kanten, og finner Stokke på 20 meter som bredsider ballen utagbart nede ved stolperoten. 3-0, og Uglan synger i kjent stil at Benjamin Stokke scorer når han vil.

Det skal i midlertidig ikke ta lang tid før alle med hjerte for KBK kan juble nok en gang. Kun 4 minutter etter 3-0 scoringen, øker vi jaggu til 4-0. Brann står enormt høyt med forsvarslinjen sin, noe en brennhet Torgil Gjertsen utnytter. Jonas Rønningen slår en utsøkt gjennombruddspasning til Gjertsen, som alene mot Pior Leciejewski gjør alt rett. Triller ballen iskaldt forbi sisteskansen, og KBK har sablet ned Brann etter alle kunstens regler.

Hjemmepublikumet forlater Brann stadion i protest, og KBK cruiser inn 3 nye livsviktige poeng i bunnstriden.

Sondre Sørli og Henrik Gjesdal kommer inn som erstattere for Gjertsen og Baranov mot slutten av kampen.

En fantastisk god kamp av flaggskipet fra Nordmøre - og nok en gang er det laget i sin helhet som står frem. Laget For Lidenskap!

Nå er det 2 uker til neste seriekamp for KBK grunnet landslags-pause. Neste kamp går søndag den 15.oktober. Da er Viking gjester på Kristiansund stadion. Vi gleder oss til fullsatt stadion og nok en fantastisk hjemmekamp.