Max Williamsen tatt ut på G16-landslaget

I dag ble det klart at Max Williamsen er inkludert i G16-troppen til Norge som skal delta i Syrenka Cup i september

I fjor høst fikk lokale Max Williamsen proffkontrakt med Kristiansund Ballklubb.

I dag kom beskjeden om at talentet får sjansen til å vise seg fram på G16-landslaget, når troppen skal delta i Syrenka Cup i september. Turneringen spilles i Polen.

Max fikk nasjonal oppmerksomhet etter sitt innhopp i treningskampen mot Manchester United, etter en heltemodig og fantastisk blokkering da alle trodde Paul Pogba skulle sette ballen i mål. I tillegg har det vært kjent at landslagsledelsen på G16-nivå har fulgt med Max over tid, og vært tilstede på flere kamper hvor unggutten har imponert. 

Det er nå derfor svært gledelig å kunne meddele at han er en av de utvalgte som skal representere Norges G16-landslag i september.

Utviklingsleder i Kristiansund Ballklubb, Leo Totev, forteller om en gutt som har hatt stor utvikling de siste årene, og som fortjener uttaket til det fulle:

«Det ble stor stemning da det i dag ble klart at Max får sin etterlengtede debut på G16-landslaget. Max er en gutt som har vist en sterk utvikling de siste årene, og er en spiller vi har klare forventninger om at skal bli en solid seniorspiller for Kristiansund Ballklubb etterhvert. Uttaket er vel fortjent på alle måter, og vi er stolte som klubb over å levere nok en landslagsspiller ut av våre egne rekker. Vi skal også gi en gratulasjon til moderklubben, Clausenengen FK som definitivt har vært viktig for Max sin utvikling opp gjennom årene. Nå gjelder det bare å holde føttene godt plantet på jorden for Max, og fortsette å legge ned den harde jobben. Et uttak på G16-landslaget vil vi tro bare gir enda mer bensin på tanken for en allerede sulten og fremadstormende gutt

Max Williamsen blir KBKs tredje spiller som får sjansen på aldersbestemte landslag. Fra før av har både Jesper Isaksen og Oskar Siira Sivertsen fått æren av å spille med flagget på brystet. 

_DSC3850
Max Williamsen får representere Norge i Syrenka Cup neste måned
Annonse fra Eliteserien: