Poengdeling mot Bodø/Glimt

KBK hadde desidert mest ball, men klarte aldri å true Bodø/Glimt nok til å ta seieren hjem

Endelig var det klart for hjemmekamp på Kristiansund stadion igjen.

Etter to bortekamper på rad var det virkelig på tide.

Med deilige plussgrader i lufta og en strålende sol som tittet frem mellom skyene før kampstart, yret det med tusenvis av Nordmøringer på stadion mange timer før kamp.

Slatlem Corner var stappfull, 300 mennesker på middag i VIP'en og hundrevis av frivillige gjorde seg klar til kamp. KBK på sitt vakreste!

Før kampen ble Liridon Kalludra hedret for å ha spilt over 200 kamper i mørkeblå drakt. Svensken har vært en del av KBK i mange år, og er uten tvil som en Nordmøring å regne.

Laget

Dagens XI: McDermott, Coly, DP Ulvestad, Hopmark, Aasbak, Aasmundsen, PE Ulvestad, Kalludra, Mido, Stokke, Bamba.

Reserver:
Berntzen, Sivertsen, Sørmo, Lepistu, Isaksen, Sørli, Bye.

1.omgang

KBK åpnet kampen som ventet i et stort tempo, og tok tak i kampen fra start.

Bodø/Glimt la seg tydelig litt lavt fra start, og lot KBK få ha ballen mest.

Etter 14 minutter med klart mest ballinnhav skaper KBK den første sjansen. Stian Aasmundsen kriger til seg ballen utenfor Glimt sin 16-meter, og får spilt ballen inn til Benjamin Stokke som avslutter, men keeper får en fot på ballen som går ut til corner. Stor sjanse!

Etter 20 minutter med total KBK-dominans skjer det som ikke skal skje. Bodø/Glimt kommer på sitt første angrep - Layouni får god tid til å prikke inn et lavt innlegg til Opseth, og i duell med Hopmark sendes ballen i mål fra fire meter.

Utover omgangen ligger Bodø Glimt kompakt defensivt, og KBK sliter med å bryte ned laget fra nord.

Det ser ut til å gå mot pause med ledelse til Glimt, men i det 43.minutt hogger KBK til. Hjemmelaget avanserer fint fremover, Bamba finner til slutt Stian Semb Aasmundsen rett utenfor 16-meteren som dunker ballen utagbart ned i hjørnet. 1-1 og det tar fullstendig av på Kristiansund stadion!

Lagene går til pause på 1-1.

2.omgang

KBK gjorde ingen bytter i pausen.

Åpningen på de siste 45 minuttene blir en stillingskrig. Begge lag sliter med å skape sjanser, og ligger kompakte bakover.

KBK har desidert mest ball, men sliter med å finne åpningene.

Utover omgangen prøver KBK å gjøre grep for å sikre seg tre poeng. Inn kommer Erlend Sivertsen, Bendik Bye og Sondre Sørli. Ut går Kalludra, Aasbak og Mido.

Publikum maner de mørkeblå oppover i banen, men Bodø/Glimt forsvarer seg godt hele veien.

Det blir aldri farlig noen av veiene i 2.omgang, og kampen ebber ut med poengdeling.