Poengdeling på Åråsen stadion

Definisjonen på en slitekamp endte med poengdeling for KBK

KBK har vist god form den siste tiden, og mange håpet at laget fra Nordmøre skulle få med seg et poeng borte mot Lillestrøm SK. Flere hadde nok også håpet på en seier innerst inne - det endte med poengdeling, et resultat KBK skal være godt fornøyde med.

Christian Michelsen og hans trenerteam stilte følgende lag fra start:

XI: McDermott, Coly, Baranov, DP Ulvestad, Aasbak, Hopmark, Øby, Gjertsen, Kalludra, Mendy, Stokke.

Reserver: Knezovic, Bjerkås, Gjesdal, Diop, PE Ulvestad, Rønningen, Sørli.

1.OMGANG

Det ble en god start på kampen for de mørkeblå. KBK sto godt opp i banen, og Lillestrøm slet med lenge med å sette sitt preg på kampen.

KBK styrte banespillet i store deler av første omgang, uten at det resulterte i noen nevneverdige målsjanser.

Det ble en del upresise pasninger fra begge lag - men etter en liten halvtime sitter kombinasjonene for KBK. Gjertsen og Mendy broderer seg veldig fint gjennom LSK-forsvaret, men hjemmelaget får stoppet den siste pasningen fra Mendy mot Stokke foran mål. Et nydelig angrep som hadde fortjent en bedre skjebne.

Kampen fortsetter jevnspilt, og lagene går inn til pause med 0-0 på resultattavlen.

2.OMGANG

Lillestrøm varslet i pauseintervjuene at de ville ta tak i kampen etter pause - og det gjør de fra første spark på ballen. Etter 48 minutter produserer LSK kampens største sjanse så langt. Sean McDermott gir en retur på et langskudd fra Kind Mikaelsen, og målvakten er også raskt ute og avverger den påfølgende returen fra Knudtzon. Stor sjanse, og meget godt keeperspill fra vår sisteskanse.

Etter 59.minutter kommer Pål Erik Ulvestad inn for Olav Øby.

LSK fortsetter å presse på, og skaper flere sjanser. KBK-forsvaret er litt i ubalanse, og Marco Tagbajumi blir spilt alene med keeper McDermott. KBK-keeperen venter ut LSK-spissen, og redder avslutningen mesterlig. LSK farlig nære ved å ta ledelsen.

KBK viser at de ønsker å vinne krigen, og kjemper som løver i egen 16-meter mot slutten av kampen.

↔ I det 87.minutt kommer Jonas Rønningen inn for Torgil Gjertsen.

På overtid av 2.omgang får Lillestrøm en gigantmulighet til å avgjøre kampen - men heldigvis treffer Brenden dårlig, og McDermott kan sikre ballen i fast grep.

Det er det siste som skjer i kampen, og det ender 0-0 melleom lagene på Åråsen stadion. Laget fra Nordmøre viser tæl, vilje og god moral gjennom hele kampen, og er nok godt fornøyd med å få med seg ett poeng hjem til Kristiansund til slutt.

Neste kamp ut er på Kristiansund stadion, førstkommende søndag mot Stabæk Fotball klokken 18:00. Billetter til nevnte kamp kan kjøpes HER