Populært med KBK fotballskole

160 ivrige barn var med på KBK sin fotballskole i helgen

I  helgen var det KBK fotballskole i Dahlehallen. 160 barn var påmeldt på forhånd, noe som viser entusiasmen barn og unge i regionen har for KBK. Fotballskolen ble en suksess, og det virket som om samtlige hadde det gøy med med lærkula under ledelse av KBK sine A-lags spillere.

Fotballskolen varte i to dager, både fredag og lørdag. Her fikk barna terpe på avslutninger, teknikk, keepertrening og grunnleggende ballbehandling. 

Cupen ble avsluttet med en mini-cup, hvor barna fikk vise ha de hadde lært i kamp. 

A-lags spillerne koste seg som instruktører. Det ble også tid til å svare på mange spørsmål og gi ut både autografer og selfies sammen med de unge lovende. 

Jonas Rønningen synes tiltak som fotballskole for barn i regionen er viktig: 

«Vi opplever en økende entusiasme for KBK blant barn og unge. Dette er gøy og inspirerende å være med på. Kult å kunne gi noe tilbake til de minste som er på kamp og heier oss frem!»

Truls Helland som er ansatt som Driftssjef- og arrangementsansvarlig i KBK, sier at tilbakemeldingene har vært svært gode:

«Først og fremst ser vi at barna trives og har det kjekt gjennom en hel helg sammen med oss. Det er det aller viktigste - å ha det gøy med fotballen. Spillerne synes det er veldig kjekt å møte entusiastiske barn som brenner for fotball og KBK - det gir inspirasjon begge veier. Det ble en kjempefin helg - vi gleder oss allerede til neste gang.»

fotballskolejanuar2
Pål Erik Ulvestad i aksjon som instruktør
Annonse fra Eliteserien: