Seier mot Ranheim

KBK ville mest gjennom 90 minutter og gikk seirende ut i dagens treningskamp mot Ranheim

En god og bred stall reiste opp til Trondheim for å spille treningskamp mot Ranheim lørdag formiddag. Sørmo, Kastrati og Psychè sto over grunnet småskader.

Laget som startet: Mbaye, Sivertsen, Gjesdal, DP Ulvestad, Coly, Hopmark, Isaksen, Aasmundsen, Olsen, Gjertsen, Hoven

Innbyttere: Vaikla, Aasbak, Haris, PE Ulvestad, Kalludra, Bye, Alexandersson, Sørli.

Samtlige spillere som var med i troppen fikk spilletid under perfekte spilleforhold i Ranheimsfjæra.

Ranheim åpnet kampen best, men KBK kjempet seg mer og mer inn i kampen etterhvert. Ranheim tok ledelsen tjue minutter inn i kampen, før Hopmark headet inn en corner servert av Erlend Sivertsen til 1-1 mot slutten av første omgang. Rett før pause mister Coly ballen som bakerste mann, noe Ranheim utnytter da de scorer alene med Serigne Mbaye. Trønderne kunne i og for seg gå til pause med en fortjent ledelse.

I andre omgang er det et KBK-lag som viser at de er villig til å krige og jobbe hardt hele veien inn. Hardt arbeid lønner seg som regel, og etter 66 minutter spilt er nyervervelsen Kristoffer Hoven sugen på scoring. En lang ball fra høyresiden blir plukket opp av Aasbak på venstresiden, han slår ballen inn i feltet igjen og på bakre stolpe setter Hoven enkelt inn 2-2.

Mot slutten av kampen er det KBK som vil mest, og det er ikke ufortjent da vi går opp i ledelsen i det 78.minutt. Liridon Kalludra sender en flott stikker gjennom på Sørli som har bevegd seg inn fra motsatt kant. Det lokale hurtigtoget viser både klasse og kløkt når han setter ballen iskaldt i mål alene med Barli.

Det ender 3-2 i det som ble en underholdende og god treningskamp for KBK.

Neste treningskamp går mot Brann på Kristiansund stadion, lørdag 23.februar. Sett av datoen, vi kommer til å holde åpne tribuner, supportershop og Slatlem Corner denne lørdagen!