Seier til G19 mot Start

G19 vant overlegent 4-0 på Kristiansund stadion i seriens 3. runde

G19 tok i mot Start på Kristiansund stadion lørdag for tredje serierunde i nasjonal liga.

KBK G19 har hittil spilt to kamper, Molde hjemme og Haugesund borte, men har ikke hatt marginene på sin side. I helgen snudde det og gutta fikk vist frem god teknikk og lagspill mot sørlendingene.

KBK hadde et spillemessig overtak i hele kampen og forhindret Start fra å komme til de gode målsjansene. Det skulle bli en clean slate for hjemmelaget.

Første scoring kom med en fantastisk stupheading av Tobias Larsen Lysø og spillet var virkelig i gang.

Etter 50 minutter satte Sigurd Koksvik ballen i nettet og sikret KBK G19  2-0. KBK holdt presset og innbytter Tobias Dahle sørget for 3-0, bare minutter etter han kom inn. Som siste demonstrasjon puttet Thomas Hoem ballen pent i mål helt på slutten av kampen, og sikret en overlegen 4-0-seier.

Neste kamp for rekruttene er allerede på mandag mot Tomrefjord hjemme, som forventes å bli et tøft oppgjør.