Sikre deg billett mot Sandefjord nå

Vi åpner KBBL felt B for hjemmesupportere, noe som betyr at vi har cirka 100 sitteplasser ledig til helgens kamp mot Sandefjord

KBK ligger på 7.plass før helgens kamp mot Sandefjord, men kampen om å klatre enda noen plasser oppover på tabellen er langt fra over. Nå trenger vi den 12.mann og nordmøringene på tribunen i ryggen mer enn noen gang! 

Billettsalget har vært bra, men det er fortsatt mange gode plasser igjen for salg på Kristiansund stadion til helgens betalje.

Det er cirka 100 sitteplasser, og 150 stå-plasser igjen til salgs.

Disse kommer til å gå kjapt, så nå oppfordrer vi samtlige som har lyst på kamp til å hive seg rundt og trykke seg inn HER for å kjøpe billetter.

Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen håper alle som har mulighet finner frem supportereffektene og møter opp på søndagens kamp:

Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen.
Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen.

- «Helgens 2-0 triumf borte mot Vålerenga på Intility Arena var en helt utrolig gøy opplevelse. Sammen med over 500 andre lidenskapelige KBK-supportere, ble det skapt en utrolig atmosfære på bortetribunen. La oss nå fylle Kristiansund stadion med over 4000 engasjerte nordmøringer, og vise at vi har Norges beste support også på hjemmebane. Det er meldt fint vær, og alt ligger til rette for en fantastisk fotballkamp. Alle er hjertelig velkommen!»

#KBK #LagetForLidenskap #Nordmøre

KBK_Facebook_Sandefjord

Annonse fra Eliteserien: