Stor stemning på sponsorkamp

I går kveld barket Team Thorsen og Team Klæboe sammen til dyst i årets sponsorkamp på Kristiansund stadion

I tradisjonen tro ble det også i år gjennomført sponsorkamp på Kristiansund stadion.

Positive og spreke samarbeidspartnere stilte velvillig opp, til det som ble en meget underholdende og fin kveld på stadion.

Team Thorsen og Team Klæboe fikk tildelt hvert sitt lag, hvor det selvsagt lå mye prestisje i potten for den som gikk seirende ut av duellen. 

Kjetil Thorsen stilte i Christian Michelsen sin skibukse på sidelinjen, og var folkelig som aldri før. Joakim Klæboe kjørte helt motsatt stil, og dukket opp i full dress med tilhørende lakksko. Sylfrekk variant. 

Samarbeidspartnerne ble møtt med ferdig preppet garderober, og kledde seg opp i KBK-utstyr fra topp til tå. Dommer Tor Sunde ledet lagenes utmarsj med bravur til eliteseriehymnen på stadionanlegget. Uglan supporterklubb hadde møtt opp for å lage stemning med både røykbomber, sang og tromming. Fantastiske bilder! 

Floa som flør ble så spilt på fullt volum, og kampen kunne settes i gang.

Oppgjøret ble av det meget underholdende slaget, med god stemning og fullt trøkk gjennom 2 x 20 minutter. Det var to jevnspilte og gode lag ute på matta, men det var til slutt Team Klæboe som kunne juble for 3-2 seier. All honnør til lagene som ga alt, og som bydde på god underholdning for de drøyt 100 tilskuerne som hadde møtt opp for å se kampen. Sporty gjeng!

Etter kampen ble alle spillerne på begge lag med i Slatlem Corner for å nyte en bedre pizzabuffet og noe godt i glasset. Det ble et veldig hyggelig arrangement med fotball på tv'en, KBK-quiz og gode samtaler utover kvelden. 

STOR TAKK TIL BEDRIFTENE SOM DELTOK!

Strand & Stubø, Sparebank1 Finans, Develo, SR-Group, KBBL, FG Eiendom, Mindmap, Øverbø Gjørtz, Notar, Eiendomsmegler 1, Malthus Uniteam, Tor Sevaldsen Konditori, Iper, Atea, Ziko, Tidens Krav, West Elektro og Digitale Medier 1881.

Vi gleder oss allerede til neste års sponsorkamp! 

I videoen under kan du se bilder fra gårsdagens sponsorkamp:
Fotograf: Ann Olaug Slatlem


Annonse fra Eliteserien: