Tap mot Odds Ballklubb

Christian Michelsen ser fremover og ønsker seg jubelscener mot Brann førstkommende mandag

Annonse:

Det ble som forventet en tøff bortekamp på Skagerak Arena. Det var nok ikke mange som hadde høye forventninger til at KBK skulle reise til Skien for å plukke enkle poeng, slik ble det heller ikke. Bortelaget hadde hele 8 i odds hos forskjellige bookingsider - det sier vel sitt. 

1. omgang

Etter en relativt jevn åpning på kampen tok Odd over mer og mer, og KBK hadde mer enn nok med å forsvare seg de første 45 minuttene. 

Det ble ikke bedre av at vår kaptein Dan Peter Ulvestad måtte byttes ut etter få minutter grunnet en overtråkk. Lillebror Pål Erik Ulvestad kom inn som erstatter. 

Michelsens menn måtte justere kampplanen, men forsvarte seg godt i lange perioder mot topplaget fra Skien. 

I det 22.minutt kom årets første baklengs på bortebane. Ballen blir slått inn i feltet, keeper Sean McDermott kommer ut for å plukke den ned, men Odds spydspiss Olivier Occean vinner duellen og ballen triller i mål. Mange mener McDermott burde hatt frispark i duellen, men dommeren ville det annerledes, dermed 1-0 til Odd. 

KBK forsvarte seg bra etter målet, og går til pause med kun 1-0 på resultattavlen. 

2. omgang

I andre omgang gjør Michelsen et bytte, Christoffer Aasbak må vike plass for Jonas Rønningen. 

KBK kommer ut til 2.omgang med ny energi og opptrer mer kompakte som lag. Sondre Sørli kommer til noen farligheter, og Aliou Coly har noen fine raid langs høyresiden som ender i halvsjanser og noen cornere for KBK. 

Etter 60 minutter må Kamer Qaka gi seg, og Liridon Kalludra kommer inn for KBK. 

Like etter byttet, i en relativt god KBK periode skjer det som ikke skal skje. Odds Ballklubb bygger opp et angrep, og viser hvorfor de er ansett som et topplag i norsk fotball når Zekhnini får trille ballen 45 grader ut til Thomas Grøgaard som plasserer ballen fint nede i McDermotts høyre hjørne. Et skudd det er vanskelig å gjøre noe med for vår sisteskanse. 

Vi må se fremover og kjempe hardt hver dag for å bli bedre

— Christian Michelsen
Etter målet går litt luften ut av KBK, og vi sliter med å skape noe fremover. Odd har full kontroll på kampen, og det hele ebber ut i 2-0 for hjemmelaget. 

Ser fremover

Christian Michelsen var ikke en knekt mann etter kampen, og hadde følgende å si om oppgjøret: -I 1.omgang blir vi løpende i mellom, og flytter ikke beina fort nok. Vi fremstår mye bedre etter pause, uten at vi klarer å påvirke kampen så mye som vi ønsker. Nå vet vi hvor nivået ligger, og vi skal kjempe på videre og bli bedre hver dag. Vi må se fremover, og fokusere på neste mulighet som kommer allerede på mandag hjemme mot Brann.

Følgende elleve startet mot Odd: McDermott, Coly, Baranov, DP Ulvestad, Gjesdal, Hopmark, Aasbak, Sørli, Qaka, Økland, Stokke. 

Innbyttere: Månsson, Rønningen, PE Ulvestad, Kalludra, Lekaj, Mendy, Ekpe.

NB! Neste hjemmekamp går allerede førstkommende mandag - her gjelder det å fylle Kristiansund Stadion til randen og være lagets 12.mann. 

Billetter til kampen kan du kjøpe ved å trykke HER

Velkommen på kamp!  

Annonse fra Eliteserien: