Tap mot Sandefjord

En jevn kamp endte med tap borte mot Sandefjord

KBK reiste ned til Sandefjord med en god følelse etter den historiske seieren mot Brann i forrige serierunde på hjemmebane.

Mange håpet at guttene fra Kristiansund skulle reise ned å plukke nye poeng mot hvalfangerne, slik ble det dessverre ikke.

KBK stilte med følgende elleve fra start: McDermott, Coly, Baranov, Gjesdal, Aasbak, Hopmark, Økland, Rønningen, Kalludra, Sørli, Stokke.

Innbyttere: Månsson, Bjerkås, Ekpe, PE Ulvestad, Mendy, Torske, Lekaj.

1.omgang

Det hele starter som de fleste forventet. To lag som ligger kompakte og føler på hverandre. KBK og Sandefjord er to lag som kjenner hverandre godt, og fulgte hverandre som katt og mus i fjorårets sesong i OBOS-ligaen, hvor KBK til slutt trakk det lengste strået.

De store høydepunktene i 1.omgang uteble, men Christian Michelsen var fornøyd med at kampplanen fungerte som den skulle de første 45 minuttene.

0 målsjanser til begge lag sier det meste om første halvdel av kampen mot Sandefjord.

2.omgang

KBK gjorde ingen bytter til pause, og ønsket nok at kampen skulle fortsette i sporet den hadde gått inn i.

Sandefjord på sin side ønsket å ta tak i kampen, og presse på for å gi hjemmepublikum noe å juble over.

Og etter 66 minutter skulle de få sin mulighet. Sandefjord spiller en ball i bakrom hvor Flamur Kastrati ender opp i en løpsduell med vår egen Nikita Baranov. Førstnevnte går overende, og dommeren blåser for straffespark. Ut i fra reprisene var straffesparket av den billige sorten, uten at det hjalp bortelaget nevneverdig i etterkant.

Kastrati tar straffen selv og er sikker som banken, 1-0 til Sandefjord.

Drøye 12 minutter etter scoringen skjer det som ikke skal skje nok en gang. Etter litt klabb og  babb i feltet etter en corner går Sandefjord opp til 2-0 ved innbytter Andre Sødlund som får en enkel jobb med å beine ballen i nettet fra 3 meter.

KBK fikk ikke til å etablere en sluttspurt, men Jean A. Mendy ble etter alt å dømme snytt for en straffe i sluttminuttene.

Kampen ebber ut i 2-0 i favør hjemmelaget, og KBK må reise hjem uten poeng i bagasjen.

I andre omgang kom både Lekaj, Mendy og Torske inn for KBK.

Nye muligheter

Den gode nyheten er at det kun er 6 dager til det skal spilles om 3 nye poeng. Da reiser KBK nok en gang sørover, denne gang spilles kampen mot Sarpsborg 08.

Sarpingene har hatt en god start på sesongen med 3 seire, men måtte se seg slått av Stabæk denne runden etter en nokså tidlig utvisning.

NB! Neste hjemmekamp kommer allerede 30.april mot Strømsgodset IF. Billettene går unna i en fei, så her lønner det seg å sikre seg billett allerede nå. Billett til kampen mot Strømsgodset kjøper du HER