Teambuilding i Surnadal

KBK hadde en fantastisk helg i Surnadal da laget dro innover for å trene og arrangere fotballskole for Surnadal IL

Annonse:

KBK ble tidligere i år invitert til å komme til Surnadal for å ha fotballskole. Dette takket vi selvfølgelig ja til - og for en fantastisk tur det ble.

Fredag hadde laget med trenere og støtteapparat avreise fra Kristiansund stadion. Når vi ankom Surndal ble det trening på en utsøkt gressmatte på Syltøran stadion. Surnadal IL tok i mot oss på en raus og hjertelig måte, og banemester Svein Naustbakk hadde sørget for at gressmatten var helt fantastisk å trene på. 

Det ble en god treningsøkt i sommervarmen, med godt humør og bra intensitet.

Etter treningen ventet innlosjering på Vårsøg hotell, hvor alle mann fikk servert nydelig og påspandert lunsj. Torsk og kveite med tilbehør, etterfulgt av kaffe og krokanfromasj til dessert gikk rett hjem hos alle og enhver.

KBK skyttermesterskap 2017

Etter lunsjen ble hele laget hentet, og kjørt til Angråmyra skytebane. Her ble det arrangert et offisielt KBK skyttermesterskap, hvor grenene var leirdue-skyting med hagle og blinkskyting med salongrifle. Vinneren ble ingen ringere enn Liridon Kalludra, som fikk æren av å ta med seg pokalen hjem til Kristiansund. Vi gratulerer!

Trollheimen

På ettermiddagen dro vi med samlet tropp til Folldalen, nærmere bestemt Trollheimen guidet av rådmann Knut Haugen, og hotelldirektør ved Vårsøg hotell, Tor Rune Halset. Her ble det både bading i "kulpanj", grilling, gitarspilling og god stemning. Et utrolig vakkert sted vi trygt kan anbefale videre som tur-destinasjon. 

Det ble en lang og flott dag i Surnadal, og det var nok mange slitne kropper som tok velfortjent kveld på Vårsøg hotell senere på kvelden.

Fotballskole

Lørdag ble det servert en god lagfrokost på hotellet, før vi nok en gang satte kurs mot Syltøran stadion. Her ble det KBK A-lags trening, før laget tok i mot en gjeng med spente og engasjerte unger til fotballskole. 

Det ble gjort flere forskjellige øvelser, og barna fikk mulighet til å ta bilde med spillerne etter at økten var over. Lagkaptein Dan Peter Ulvestad mener det er viktig å gi tilbake til fotballglade barn og unge i nærmiljøet:

- «Utrolig gøy å bidra på denne måten. Vi vet vi er forbilder for mange barn på Nordmøre, derfor er det ekstra viktig at vi drar ut for å treffe de. Jeg husker selv hvor mye det betydde for meg når jeg var på samme alder.»

Til slutt ønsker vi å rette en enormt stor takk til Surnadal kommune, Surnadal IL og næringslivet i Surnadal for en fantastisk helg. Laget og støttespillere har hatt en kjempeopplevelse, og vi er ydmyke over gjestfriheten og aktivitetene som har blitt stelt i stand for oss. Vi gleder oss veldig til å komme tilbake ved en senere anledning! 

Annonse fra Eliteserien: