Uavgjort i første kamp i Marbella

KBK fikk testet samtlige spillere i dagens tropp under treningskampen mot Sogndal

KBK er for tiden på sin andre treningsleir i forbindelse med forberedelsene inn mot en ny sesong. Denne gangen befinner de seg på Marbella i Spania, og skal spille flere kamper. I dag var det duket for oppholdets første treningskamp mot Sogndal, på en strøken gressmatte med cirka 25 varmegrader i luften. 

Christian Michelsen og hans team valgte å starte med følgende ellever fra start:

Laget: Mbaye, Coly, DP Ulvestad, Psychè, Aasbak, PE Ulvestad, Egilsson Olsen, Kalludra, Isaksen, Gjertsen, Hoven.

Innbyttere: McDermott, Vaikla, Sivertsen, Sørmo, Aasmundsen, Cirak, Hopmark, Williamsen, Bye, Diop, Bjerkås, Sørli.

KBK litt treigt i gang 

Det var laget fra saftbygda som kom best i gang i dagens kamp. Kampen var preget av en del dueller de første minuttene, og det var Sogndal som klarte å spille seg frem til de første sjansene. 

Etter 10 minutter spilt er Sogndal farlig nære med å ta ledelsen. Dan Peter Ulvestad slurver som bakerste mann, og Sigurd Haugen kommer alene med Mbaye. Spissen smeller til ballen som går forbi Mbaye, men treffer heldigvis stolpen! Meget stor sjanse. 

Etter 20 minutter kommer KBK til sin første sjanse. Christoffer Aasbak slår direkte opp i bakrom på Meinhard Olsen som tar ned ballen på eksepsjonelt vis. Sogndal forsvarer seg derimot godt, og det ender med en avslutning som går en liten meter utenfor. Godt forsøk. 

KBK spiller seg mer og mer inn i kampen, men sliter med å skape sjanser utover i omgangen. Sogndal får et par halvsjanser på kontringer, uten at det resulterer i scoring. Ingen mål før pause, 0-0. 

Ni bytter i pausen 

Vaikla, Sivertsen, Sørmo, Aasmundsen, Cirak, Hopmark, Bye, Diop og  Sørli byttes alle inn i pausen.

2.omgang fortsetter på mange måter som i første. Det blir litt slurvete fra begge lag, og det etablerte angrepsspillet sitter ikke verken for Sogndal eller KBK. 

Etter drøye 65 minutter kommer prøvespiller Liban Abdi inn for KBK. Kristoffer Hoven går ut. 

Først etter 70 minutter i 2.omgang kommer kampens første store målsjanse igjen, og det er Sogndal som er nære med å score. Soltvedt får servert ballen helt alene i 16-meteren til KBK, men skuddet er altfor dårlig og går over. 

Annullert scoring for KBK

I det 75 minutt fosser Erlend Sivertsen oppover venstresiden, blir felt og får frispark høyt oppe i banen. Bra prestasjon. Det påfølgende frisparket svinger Stian Aasmundsen inn på første stolpe - Bendik Bye forlenger, og innbytter Liban Abdi setter ballen i mål fra kloss hold. Scoring for KBK, men linjemannen har sett en offside og er raskt oppe med flagget. Annullert scoring. 

I det 78.minutt får 15 år gamle Max Williamsen sin debut for KBK sitt A-lag. Bent Sørmo ser ut til å ha tråkket over, og byttes ut. Williamsen tar over høyrebacken for trønderen. 

I det 82.minutt kommer Joakim Bjerkås inn for Aliou Coly - og med det har KBK byttet inn alle som var plassert på benken før kampstart. 

Stian Aasmundsen får prøve frispark-foten fra 17 meter sekunder før slutt, men utførelsen er dessverre for dårlig. 

Mer action blir det ikke og kampen ebber ut til 0-0 i varmen på treningsbanen La Quinta. 

#KBK #LagetForLidenskap

20190310151501
Foto: Christian Sager
Annonse fra Eliteserien: