Uavgjort mot Kanarifuglene

En jevn og tett kamp endte med uavgjort mot Lillestrøm SK etter scoring av Jean Alassane Mendy.

Fredag reiste Christian Michelsens menn sørover for å møte Lillestrøm Sportsklubb til årets siste treningskamp.

Følgende 11 mann startet for KBK: McDermott, Coly, DP Ulvestad, Hopmark, Gjesdal, Rønningen, Qaka, Økland, Sørli, Bamba, Stokke.

Innbyttere: Ante, Mendy, Lekaj, Ekpe, Torske, PE Ulvestad, Kalludra, Aasbak.

Kampen ble som tidligere nevnt spilt på ærverdige Åråsen Stadion. Lillestrøm Sportsklubb har vært på øverste nivå i norsk fotball siden 1975(!) og feirer forøvrig 100-års jubileum i år.

Åpningen på kampen starter i et forholdsvis rolig tempo, hvor begge lag føler litt på hverandre og sliter med å få til etablert spill på motstanderens banehalvdel.

KBK klarer allikevel å komme seg til noen halvsjanser - først ut er Sondre Sørli etter 6 minutter. Unggutten avanserer med ballen og klemmer til fra 18 meter, uten at han treffer mål.

Drøye 10 minutter senere slår Kamer Qaka en nydelig pasning i bakrom til Bamba som klarer å komme seg rundt keeper, men blir såpass presset at han ikke klarer å få til en avslutning på mål.

Det ser ut til å gå mot 0-0 til pause, men plutselig scorer Simen Kind Mikalsen for Lillestrøm etter klabb og babb inne i KBK sin 16-meter, og dermed går Kanarifuglene inn til pause med ledelse.

I 2.omgang er det Lillestrøm som kommer best i gang, men KBK forsvarer seg solid.

Det blir gjort mange bytter på begge lag i løpet av de siste 45 minuttene, og begge lag sliter med å skape de helt store sjansene.

I det man føler at kampen kommer til å ebbe ut i 1-0 til LSK, kommer plutselig kampens største mulighet for KBK i det 82 minutt - og den ender i scoring. KBK presser høyt og vinner ballen i farlig område. Innbytter Tor Erik Torske slår en flott pasning på tvers til venstre i LSK-feltet hvor Mendy får stå alene og prikke inn utligningen. 1-1 på Åråsen stadion, noe som også blir sluttresultatet.

Samtlige innbyttere for KBK bortsett fra Ante Knezovic fikk spilletid i dagens kamp mot Lillestrøm.

NB! Neste kamp KBK spiller er mot Molde FK på et nyoppusset Kristiansund Stadion. Vi gleder oss - velkommen til kamp.