Uavgjort mot Levanger

Scoring fra Sondre Sørli ga KBK uavgjort i treningskampen hjemme mot Levanger FK

Christian Michelsens menn fikk nok en gang god kamptrening hjemme i Kristiansund, denne gangen mot Levanger.

Følgende 11 startet kampen for KBK: McDermott, Coly, DP Ulvestad, Gjesdal, Aasbak, Rønningen, Qaka, Bååth, Lekaj, Bamba, Mendy.

Innbyttere: Knezovic, Hopmark, Sørli, Torske, Ekpe, Rødsand, PE Ulvestad, Stokke.

Som den forrige, ble også denne kampen spilt på KFK-banen i påvente av at Kristiansund Stadion skal bli klar.

Levanger åpnet friskt og var klart best i starten av kampen. Gjestene hadde hele 5 cornere i løpet av de første 10 minuttene, noe som sier sitt om kampbildet.

Etter 15-20 minutter våkner KBK og får mer initiativ i kampen. Etter en drøy halvtime produserer KBK omgangens første gode målsjanse. Rocky Lekaj får ta ned ballen i fred og ro etter et innlegg, men avslutningen kommer for seint og blir blokkert av et aggressivt Levanger forsvar.

Inn mot pause er Levanger frempå ved flere anledninger, og etter 42 minutter er gjestene farlig nærme med å gå opp i ledelsen. En ball havner inn i feltet, og blir styrt videre i retning mål av Pål Aamodt, men Sean McDermott henter frem en vanvittig reaksjonsredning som tar oss inn til pause med 0-0.

Sondre Sørli scorer i sin andre treningskamp og viser god form

2.omgang blir en jevn affære, hvor begge lagene produserer en del halvsjanser og sliter med å etablere et trykk på motstanderen.

Levanger tar derimot ledelsen etter 78 minutter spilt, når Robert Stene er våken og setter inn en retur på et langskudd. 1-0 til Levanger.

KBK hadde ikke for vane å tape fotballkamper i fjor, og ser heldigvis ut til å fortsette denne trenden også i år. Kun minutter etter Levanger sin scoring, tar unggutten Sondre Sørli ansvar og banker ballen i mål fra 18 meter. Dermed ender det 1-1 i en kamp hvor KBK aldri helt kommer seg på tå hev og ser litt tunge ut etter en knallhard treningsuke.

Svenske Anders Bååth som har prøvespilt for KBK denne uken spilte 62 minutter og leverte en bra kamp - men har så langt ikke fått tilbud om kontrakt fra Kristiansund Ballklubb.

I løpet av andre omgang kom følgende spillere inn: Ante Knezovic,  Andreas Hopmark, Sondre Sørli, Pål Erik Ulvestad og Benjamin Stokke.

KBK stilte uten Nikita Baranov, Liridon Kalludra og Sverre Økland til dagens kamp.

NB! Siste treningskamp før seriestart går mot Lillestrøm på Åråsen Stadion fredag den 24.mars klokken 17:00.

Headerfoto: Rune Edøy - Tidens Krav