Uglan avdeling Argentina

Nicolas Estevez og hans familie følger KBK nøye fra Argentina

Nicolas Estevez-Neila og hans familie er store supportere av Kristiansund Ballklubb. Men hva får en Argentinsk familie til å bli lidenskapelige supportere av lille KBK? Historien får du her:

Familien Estevez Neila kom flyttende til Kristiansund da far i huset, Nicolas fikk seg jobb i Aker Solutions. De ble værende i klippfiskbyen i 8 år, og yngstesønn Ignacio på 8 år ble i løpet av disse årene en stor tilhenger av KBK. Selv spilte han for Frei FK hvor han hadde noen fantastiske fotball-år, men etter han fikk være maskot da KBK møtte Jerv i 2015 var han frelst. KBK ble favorittlaget i byen.

Den unge guttens fotballglede og fascinasjon for KBK smittet over på den fotballinteresserte familien, som ble faste tilskuere når KBK spilte sine hjemmekamper på Kristiansund stadion.

Da familien omsider skulle flytte tilbake til Argentina, var det ingen tvil om at de ønsket å beholde sin interesse for KBK. Nicolas kjøpte med seg masse KBK-effekter tilbake til hjemlandet for å flagge og pynte seg på kampdager. 

I en e-post til KBK forteller Nicolas om sin kone Paola og deres to barn Ignacio(8) og Milagros(5) at de ser på seg selv som en del av KBK-familien.

Vi føler oss som en del av KBK-familien

— Nicolas Estevez
På spørsmål om de har en favorittspiller i Kristiansund Ballklubb ble det vanskelig å nevne kun èn, men spillere som Bamba, Hopmark, Kalludra og Økland var spillere de ønsket å trekke frem. Familien er også ivrige fans av den Argentinske klubben River Plate, og favorittspilleren fra Argentina er ikke overraskende den største av de alle, Lionel Messi. 


Videre forteller Nicolas at familien savner å kunne dra på Kristiansund stadion for å se favorittlaget sitt spille kamper, men at de følger med så godt de kan via facebook og klubbens hjemmesider. 

Når vi spør Nicolas om familien har et ønske om å komme tilbake til Kristiansund på besøk en gang i fremtiden for å se KBK spille i Eliteserien er svaret enkelt og greit: «Absolutely yes - this is a dream we have» 

Familien ønsker også å benytte anledningen til å sende en stor hilsen til Frei Fotballklubb hvor Nicolas var med som trener på laget hvor sønnen Ignacio spilte. De ønsker å takke for den varme mottagelsen de fikk i klubben, og ikke minst av treningsanlegget og tilbudet Frei FK gir til barn og unge. 

KBK setter umåtelig stor pris på familien Estevez-Neila' lidenskap for klubben vår, og synes det er utrolig stas at de fortsatt ønsker å følge med og holde kontakten selv om de nå bor på andre siden av verden. 

argentina1
Flere generasjoner Estevez iført KBK-effekter

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: