Verdimøte hos Frei FK

Onsdag kveld ble årets verdimøte avholdt i regi av Frei FK hvor KBK var gjester

Annonse:

Frei Fotballklubb gjennomførte onsdag årets verdimøte. Klubbens leder, Joar Eide, åpnet seansen med å fortelle litt om samarbeidet mellom Frei FK og deres hovedsponsor for de over 230 deltagende i salen. 

Videre holdt daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen foredrag om KBKs suksesshistorie fra start til slutt. Publikum fikk også høre Thorsens refleksjoner rundt KBKs aller første sesong i Eliteserien så langt. 

Utviklingsleder i KBK, Leo Totev var også tilstede, og fortalte entusiastisk om KBK sin satsing gjennom NEAS-Akademiet, og hvorfor samarbeidet med breddeklubbene på Nordmøre er enormt viktig for Kristiansund Ballklubb. I tillegg hadde KBK med seg fire A-lags spillere til kveldens arrangement. Andreas Hopmark, Daouda Bamba, Liridon Kalludra og Joakim Bjerkås fikk trampeklapp fra salen, og var veldig populær blant barna som var tilstede. 

Det ble tatt mye bilder og skrevet mange autografer i aulaen på Frei Ungdomsskole denne kvelden. 

Joakim Bjerkås ble intervjuet av Leo Totev, og snakket om betydningen av å ha en flott breddeklubb som Frei FK å utvikle seg i, og delte i tillegg sine tanker rundt hva som er det viktigste for å kunne lykkes som fotballspiller. 

Til slutt holdt Andreas Theigmann Hansen et innlegg i regi av fotballkretsen hvor «klubben er sjefen» var fokus.

- Sportslig leder i Frei FK, Arild Ersvik forteller om en vellykket kveld, og sier at KBKs tilstedeværelse betyr mye:

«I dag er det nesten 230 mennesker i salen, og verdimøtet er en viktig del av det å bli en kvalitetsklubb. Her får foreldre og fotballinteresserte på Frei innsikt og god informasjon innen forskjellige tema i fotballen. Det betyr utrolig mye for oss at KBK stiller mannsterke til kveldens møte - dette er til glede for både barna og foreldrene som er med oss her i dag. Kvelden har uten tvil vært en kjempesuksess, og vi gleder oss allerede til neste gang»

KBK gratulerer med et vellykket arrangement, og kommer gjerne på besøk igjen neste år. 

#KBK #LagetForLidenskap

frei3
Leo Totev avbildet under hans innlegg om NEAS Akademiet

 

Annonse fra Eliteserien: