Fanzone

KBK har glede av å ønske alle velkommen til Fanzone på Kristiansund stadion

Fanzone er et helt nytt tiltak fra klubbene i Eliteserien. Dette er et område som retter seg mot alle supportere; familier, barn og unge, eldre og alle midt i mellom. Her kommer du i den rette stemningen før kamp!

Det er mulig å møte spillere og trenere fra A-laget før kamp, kanskje få signert en skjorte eller spurt om tanker for dagens kamp. I Fanzone er det flere ulike arrangementer og stands, maskot, og ikke minst mye moro!

I tillegg er det en egen ballbinge hvor vi arrangerer mini-cuper og egne kamper for barna. Vi har også fotball dart som NEAS har sponset.

Kristiansund Ballklubb inviterer også alle som ønsker å bidra til å komme med idéer for Fanzone.

Fanzone åpner 2 timer før avspark.

Fanzone 2019 – Kristiansund Ballklubb

05.05 - Tromsø
05.07 - Lillestrøm
11.08 - Odds Ballklubb
15.09 - Brann
20.10 - Rosenborg

Vi minner om at det kan forekomme endringer i Fanzone-oppsettet utover sesongen.

Ønsker din organisasjon eller bedrift å promotere eller arrangere noe i Fanzone? Ta kontakt med Lise Torske på lisetorske@hotmail.com eller ring 932 66 428

fanzoneskisse