Fanzone

KBK har glede av å ønske alle velkommen til vårt helt nye underholdningstilbud

Fanzone er et helt nytt tiltak fra klubbene i Eliteserien. Dette er et område som retter seg mot alle supportere; familier, barn og unge, eldre og alle midt i mellom. Her kommer du i den rette stemningen før kamp!

Det er mulig å møte spillere og trenere fra A-laget før kamp, kanskje få signert en skjorte eller spurt om tanker for dagens kamp. I Fanzone er det familievennlige priser på mat, flere ulike arrangementer og stands, maskot, og ikke minst mye moro!

I tillegg er det en egen ballbinge hvor breddeklubbene som har Fanzone-dag får arrangere mini-cuper og egne kamper for barna. Vi inviterer også alle som ønsker å bidra til å komme med idéer for Fanzone-arrangementer.

Fanzone åpner 2 timer før avspark.

Fanzone i 2017
  • Søndag 30. april – Strømsgodset
  • Lørdag 13. mai – Lillestrøm
  • Søndag 28. mai – Sogndal