Informasjon for hjemmekamper

Informasjon om transport, parkering og betalingsmuligheter

Stadionområdet åpner 2 timer før kamp, klokken 16:00. Tribuneområdet og billettboden åpner 1 time før kamp.

Billettsalg og tribuner

Det merkes at bortesupportere sitter på felt A og B på KBBL-tribunen. 1)-tribunen, Notar og Abyss er kun forbeholdt hjemmesupportere.

Billetter til kamp kan kjøpes her

Ståtribune

Den nye tribunen på nordsiden, 1)-tribunen, markerer nå en helhetlig stadion med tak og fasiliteter Kristiansund Ballklubbs supportere verdig. I den anledning informerer vi også om at den eneste tribunen det er lov til å stå på er 1)-tribunen, i området markert ståplasser (se headerfoto). Dette er av sikkerhetsmessige grunner.

Betalingsmuligheter

I Slatlems Corner, supportershopen, Møre Drift VIP og Fish House er det kun mulig å betale med kort og mCASH. I kioskene på tribuneområdet vil det være mulig å betale med kontanter i tillegg.

Transport og parkering

Som tidligere informert er det begrenset parkering på stadion da området er forbeholdt administrasjonen, spillerne, stadionbyggere og leveranser. Det er krav om parkeringsbevis for å kunne få parkert på stadionområdet.

Vi oppfordrer alle supportere og besøkende til å la bilen stå hjemme og heller ta kollektivtransport eller beina til stadion. Dette gjelder spesielt besøkende fra Kirkelandet, Gomalandet og Karihola.

Fram vil dublere rutene sine fra sentrum for å imøtekomme trykket på utvalgte kampdager. Mer informasjon om rutetidene og buss kan du lese her

Det er mulighet for å parkere på Atlanten Videregående Skole og Atlanten ungdomsskole. Disse ligger i gåavstand fra stadion. Vi håper at disse parkeringsplassene blir brukt av besøkende som kommer langveisfra eller bor utenfor Kristiansund da de trenger dem mest.

Det er parkeringsmuligheter på Atlanten Videregående og ungdomsskole.

Kristiansund Ballklubb ønsker alle velkommen til kamp!