KBK Scoringsklubb

Bli med og støtt Laget for Lidenskap i KBK Scoringsklubb! Her kan alle være med å virkelig støtte laget og være en avgjørende faktor når vi skal signere gode målscorere.

Vi er nå oppe i 11.260 kr inn i klubbkassen for hvert enkelt mål som blir scoret i år, målet er å komme i 15.000 kr pr mål. Da tør vi påstå at vi blir best i Norge, og mindre mål enn det skal vi ikke ha! Dette er veldig kjærkomne kroner nå i annerledestiden hvor vi bl.a. merker godt at vi ennå ikke får lov til å arrangere full fest på kampdagene på Kristiansund Stadion.

«KBK scoringsklubb» er et konsept hvor man binder seg til å gi kr 20,- til KBK for hver scoring i serie og cup-spill. Det faktureres 2 ganger per år, etter halvspilt serie og etter serieslutt. 

Ønsker du å gi KBK kr 20,- per scorede mål? Send melding med ordet "Scoring" til 91599270 og bli med du også. 

Det er noen heldige vinnere i scoringsklubben. Årlig trekker ut 3 vinnere etter sesongslutt og premiene i år er:

  1. premie 1 stk. VIP sesongkort.
  2. premie signert drakt for 2022 sesongen.
  3. premie gavekort KBK stadion-butikk kr 500.

 

For bedrifter

Vi håper din bedrift vil være med å stimulere våre gutter til offensiv og publikumsvennlig fotball. 

For bedrifter er konseptet likt som hos private men bedrifter betaler kr 200 eks mva for hvert mål laget scorer i serie og cup. Bedriften mottar 2 fakturaer, en etter halvspilt sesong og en etter sesongslutt.  

Årlig trekkes ut tre heldige bedrifter som vinner premier. Alle bedrifter som deltar i scoringsklubben 2021 er med i trekningen av følgende flotte premier:

  1. 2 stk. VIP sesongkort for 2022 (Verdi kr 15.000 eks mva).
  2. kr 10.000,- i storskjermreklame for 2022.
  3. Signert KBK-drakt.

 

Annonse fra Eliteserien: