Avslutter sesongkortsalget

I kveld avsluttes sesongkortsalget, men allerede i morgen vil det bli mulig å kjøpe billetter til enkeltkamper

Nok et år kan vi juble over et fantastisk sesongkortsalg på Kristiansund stadion. Enda flere enn i fjor har sikret seg sesongkort, noe som er veldig gledelig. 

I dag, nærmere bestemt torsdag kveld (14.03) stenger vi sesongkortsalget for sesongen 2019. Ønsker du å sikre deg sesongkort før salget stenger, klikk deg inn HER 

Salg av enkeltbilletter

Allerede i morgen, fredag klokken 12:00 vil vi derimot åpne salg av enkeltbilletter til alle kampene i første halvdel av sesongen. Her er det bare å sitte klar om du har noen spesielle kamper du ønsker å sikre deg billett til, eventuelt om du ønsker å spe på med ekstra billetter utover de sesongkortene man allerede har.

Billetter til kampen mot Molde 16.mai vil ikke bli lagt ut på hjemmesiden vår, men selges fysisk på Kristiansund stadion gjennom en egen salgsdag. Vi kommer med mer informasjon rundt dette senere.

Her er det med andre ord bare å skyndte seg å kjøpe sesongkort om du enda sitter på gjerdet, samt være årvåken på fredag klokken 12:00 når billetter for enkeltkamper legges ut. 

Vi gleder oss til å se akkurat DEG på Kristiansund stadion i 2019. 

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: