Erlend Sivertsen klar for to nye år i KBK

Den lokale bautaen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2019

Annonse:

Lokale spillere er viktig for Kristiansund Ballklubb, det er derfor nå en glede å kunne meddele at Erlend Sivertsen er klar for 2 nye år i mørkeblå drakt. 

Erlend Sivertsen var en glad mann da Kristiansundbk.no snakket med han på telefon i formiddag:

- «Det føles helt fantastisk å være klar for nok en periode i KBK. Det skal bli utrolig godt å få gjennomføre en full sesong i Eliteserien, og være med å kjempe fra første kamp. Det har vært et eventyr å være med på reisen som KBK har hatt siden jeg ble en del av laget i 2009 - nå er det bare å glede seg!» 

Sportslig i leder i KBK, Kenneth A. Leren forteller om en lokal spiller med gode verdier og en meget profesjonell innstilling:

- «Klubben er meget tilfreds med å kunne annonsere at Erlend Sivertsen har signert for to nye år. Erlend er en av klubbens fremste kontinuitetsbærere, en lokal spiller med profesjonell innstilling og et forbilde for unge spillere. Måten han har jobbet seg tilbake på etter to så langvarige og alvorlige skadeavbrekk er nesten unik, og hvordan han kom inn og presterte i de to siste serierundene kan knapt beskrives med ord. Med signeringen av Erlend føler vi at vi også i 2018 har god dekning i alle posisjoner i forsvar

Kristiansund Ballklubb gleder seg til å se Erlend i aksjon foran et fullsatt Kristiansund stadion i 2018! 

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: