Jesper Isaksen tatt ut til U20-landslaget

Den lokale 19-åringen som i fjor fikk sin første proffkontrakt med KBK er på ny tatt inn i landslagsvarmen

I dag kom meldingen Jesper Isaksen (19) har ventet på. Etter en periode hvor han ikke har vært en del av de yngres landslag, er han nå endelig tatt inn i varmen igjen.

Sist gang Jesper var på samling med landslaget var i fjor, den gang på G18. I dag kom den endelige beskjeden som bekrefter at KBK-spilleren er tatt ut til Norges U20-landslagstropp.

Første kamp og mulighet for Isaksen til å vise seg frem blir under et opphold på La Manga allerede fra 12-21.november, hvor Norge møter Frankrike til kamp. 

Når vi får tak i hovedpersonen er det selvsagt en fornøyd herremann som kommer i tale:

«Utrolig deilig å få denne beskjeden! Jeg var med på ei samling i mars i fjor, men hørte dessverre ikke noe mer etter dette. Det betyr selvsagt mye å bli tatt ut - det viser at det hjelper å trene og ikke gi opp selv om man møter litt motgang. Er svært motivert til å vise meg frem og vise at jeg fortjener enn plass til U20 VM som kommer til sommeren. Nå er dog fokuset å avslutte serien på best mulig måte og gi Brann juling til helgen

- Daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen var glad på Jespers vegne når vi møtte han i gangene på stadion i dag: 

«KBK er stolte av å ha spillere på det nivået som et landslagsuttak kreves, så er vi selvsagt veldig glad på Jesper sine vegne. Jesper jobber knallhardt, og har ambisjoner med fotballen. Da er det viktig han får næring i form av et slik uttak. Det unner vi ham for alt det er verdt. Gratulerer!»

Trykk HER for å se hele uttaket til U20-landslaget.

Fire KBK-spillere også på fylkeslaget

I dag var det også uttak til Fylkeslag Gutter 15 i Møre & Romsdal. Her ble hele fire KBK-gutter tatt ut, noe som selvsagt er veldig gøy. 

De fire er: Brede Børset Andresen, Bendik Brevik, Trym Ersvik Olsen og Max Normann Williamsen. 

KBK gratulerer! #KBK #LagetForLidenskap

16-Fotball_no_BannerImages_Landslag_Desktop_1160x3

Annonse fra Eliteserien: