KBK klare for andre runde i NM

KBK tok en komfertabel seier borte mot Sunndal i første runde av cupen

Veien til Ullevål har startet. I fjor endte cupen i kvartfinalen mot Molde for KBK - i år håper vi det går hele veien.

Kristiansund Ballklubb stilte et sterkt lag borte mot Sunndal. Følgende elleve fikk tillit fra start:

Vaikla, Sørmo, Coly, Hopmark, Sivertsen, Lepistu, Isaksen, Kalludra, Sørli, Stokke, Bye.

KBK styrte kampen fra start, og hadde god kontroll i innledningen. Sunndal skapte veldig lite, men KBK slet en god stund med å finne hull i et solid Sunndal-forsvar den første halvtimen.

Etter 34 minutter måtte dessverre keeper Andreas Vaikla forlate banen med skade. Vi håper det ikke er alvorlig, og at sisteskansen er kjapt på beina igjen. Sean McDermott kom inn som erstatter.

Etter 36 minutter kom den forløsende scoringen for bortelaget. Bent Sørmo avanserer langs høyrekanten og slår et godt innlegg inn i boksen. Der henger Benjamin Stokke høyest og stanger inn 1-0.

Det blir også resultatet til pause.

2.omgang fortsetter som de første 45 minuttene. KBK styrer det meste som foregår ute på banen, og man sitter egentlig bare å venter på at de mørkeblå skal øke ledelsen.

Etter 60 spilte minutter kommer det. Etter to kjappe hjørnespark ender ballen hos Kalludra som legger et godt innlegg tilbake i feltet. Der venter Aliou Coly som scorer KBKs andre mål etter innlegg.

Sunndal truer aldri KBK, og knappe 8 minutter senere skal KBK øke ledelsen ytterligere. Liridon Kalludra dribler av fire-fem mann inne i Sunndal sin 16-meter før han banker ballen sikkert i mål. En helt fantastisk scoring av den svenske teknikeren!

Bamba har et par sjanser til å score etter han kommer inn som erstatter for Benjamin Stokke, men det vil seg dessverre ikke i dag spissen i dag.

Fire minutter på overtid setter Bent Sørmo punktum når han scorer 4-0.

Scoringen er det siste som skjer i kampen, og det ender med 4-0 seier til KBK. Det betyr avansement til andre runde i NM, og en start på årets cupeventyr.