Oppgradering av spillergarderobe

I dag ble spillerne overrasket med splitter ny garderobeinnredning, noe som falt tydelig i smak hos alle og enhver

KBK utvikler seg stadig og steg for steg. Det gjelder også når det er snakk om materielle goder og små ting i hverdagen som er med å gir spillerne den lille ekstra gnisten. 

Det har lenge vært et ønske fra spillergruppen om en oppgradering av garderoben. Før jul bestemte vi oss i all hemmelighet om å kontakte våre fantastiske samarbeidspartnere, for å høre om noen av de ønsket å hjelpe oss med å finansiere en oppgradering av garderoben. 

Som alltid var det flere bedrifter som stilte velvillig opp, og uten disse hadde det ikke vært mulig å få det til.

I går ettermiddag, når alle hadde dratt hjem fra jobb på stadion, ble en fantastisk dugnadsgjeng igjen for å installere den nye garderoben. Det ble en hyggelig stund med pizza, brus og godt humør utover kvelden, og klokken 23:00 var alt satt sammen, ryddet og vasket.   

I dag klokken 09:00 kom den ene spilleren etter den andre inn i garderoben og fikk en fantastisk start på dagen. Ny garderobe-løsning sto klar, med egne og romslige plasser for samtlige spillere. Dette er kanskje en selvfølge for mange Eliteserie-klubber, men vi er fortsatt en liten klubb i målestokk med andre, noe som gjør at slike ting er stas for alle sammen i denne fantastiske klubben. 

Den nøkternheten er viktig å ta vare også i årene fremover! 

Vi ønsker å takke følgende bedrifter for at de ble med og gjorde dette mulig:

West Elektro
Bunnpris Kongens Plass
Vestbase 
Tidens Krav
NEAS
Nidaros Idrettsgymnas
Digitale Medier 1881
AquaShip 
Kruse Larsen 
Crone
Legeregnskap
Notar

I nær fremtid vil vi invitere alle bedrifter og bidragsytere som har vært med på dette til en lunsj på stadion, slik at de også får en omvisning av den nye garderoben. Nok en gang, tusen hjertelig takk for støtten! 

Fornøyde spillere ble både glad og overrasket

I videoene under kan du se noen av spillernes reaksjoner på overraskelsen. Liridon Kalludra kom først av samtlige av spillerne på stadion i dag, og var tydelig fornøyd med de nye fasilitetene. 

Torgil Gjertsen gliste også fra øre til øre når han kom på stadion i dag tidlig, og håndtakket alle som hadde vært med å gjøre dette mulig. Annonse fra Eliteserien: