Pål Erik Ulvestad forlenger

Pål Erik Ulvestad forlenger med KBK ut 2018

Pål Erik Ulvestad har i dag signert en kontrakt som binder han til klubben ut 2018.

Det betyr at begge brødrene Ulvestad blir å se sammen i mørkeblå drakt også neste sesong.

Pål Erik har vært en viktig bidragsyter med sine 79 kamper totalt - og ikke minst i år når KBK kapret en sensasjonell 7.plass i lagets debutsesong i Eliteserien. 

Sportslig leder Kenneth A. Leren er glad Pål Erik også er KBK-spiller neste sesong: 

«Klubben har i dag forlenget kontrakten med Pål Erik Ulvestad med ett år. Etter to sesonger med mye skader, er klubben veldig godt fornøyd med Pål Eriks sesong i 2017. Dette er også årsaken til at vi vil ha ham med videre. Pål Erik er en av troppens mest rutinerte spillere, og en av de få som hadde erfaring fra Tippeligaen før klubbens debut i Eliteserien. Han har endelig hatt lengre perioder uten skadeavbrekk, og vist sin klokskap og løpskraft i den avgjørende siste delen av sesongen. Vi er meget tilfreds med å ha med Pål Erik videre i 2018

Hovedpersonen selv hadde følgende å si etter signeringen var et faktum:

- «Jeg er veldig glad for å være sikret nok et år i Kristiansund Ballklubb. Vi har noe bra på gang som lag, og det blir gøy å ta fatt på nok et år i Eliteserien. Min ambisjon er å hjelpe laget til å få flere poeng enn i årets sesong, og dermed nok en gang sikre at KBK spiller på øverste nivå også i 2019»

Kristiansund Ballklubb er glad for å ha med seg Pål Erik Ulvestad videre, og gleder oss til å se han i aksjon også neste år.

Pål Erik Ulvestad

Annonse fra Eliteserien: