Populært med KBK fotballskole på Eide

Rundt 80 barn fra Eide IL deltok da Kristiansund Ballklubb kom på besøk for å arrangere fotballskole

På lørdag besøkte KBK Eide med sin fotballskole. Rundt 80 fotballglade barn deltok, noe som viser entusiasmen barn og unge i regionen har for KBK. Fotballskolen ble en suksess, og det virket som om samtlige hadde det kjekt med lek og læring under ledelse av KBK sine A-lags spillere og trenere. 

Barna fikk prøve seg i mange forskjellige øvelser, og det var ingen tvil om at barna hadde fulgt med på KBK i året som har gått. Det ble stilt mange spørsmål til spillerne om hvordan det var å spille i Eliteserien - engasjementet var det absolutt ingenting å si på. 

Christian Michelsen forteller om idrettsglede viktigheten av at KBK reiser rundt og gir av seg selv i regionen:

«Disse fotballskolene er alltid like gøy å være med på. Vi ser at det gir energi både til ungene og spillerne våre. Vi er bevisste på å fremstå som gode rollemodeller, og KBK er hele Nordmøres lag. Da må vi også ut for å vise oss frem og inkludere klubbene i regionen. Jeg tror og håper at disse besøkene gir økt motivasjon til trening og bygger enda sterkere bånd mellom Kristiansund Ballklubb og breddeklubbene rundt oss. Dette er svært viktig.»

KBK ønsker å takke for en fin treningsdag på Eide, og ser frem til å komme på besøk igjen.

#KBK #LagetForLidenskap

Annonse fra Eliteserien: