Tap mot Strømsgodset

Årsverste 1.omgang ødela kampen for KBK

Strømsgodset var presset og hadde ikke vunnet på lang tid. KBK hadde vist bra form i det siste, og de fleste spådde en jevn kamp mellom de to lagene. Slik ble det aldri. Strømsgodset kjørte over KBK, og avgjorde kampen allerede i 1.omgang.

Laget: McDermott, Coly, Baranov, DP Ulvestad, Aasbak, Økland, Hopmark, Kalludra, Rønningen, Stokke, Mendy.

Reserver: Knezovic, Bjerkås, Sørli, Ekpe, Torske, Isaksen, Bamba.

1.OMGANG

Strømsgodset går ut i hundre, og allerede etter 5 minutter sitter den første scoringen for hjemmelaget. Eirik Ulland Andersen får stå alene i feltet og banker inn 1-0.

10 minutter senere er Dan Peter Ulvestad uheldig på et innlegg, og styrer ballen i eget mål. 2-0 til Strømsgodset.

18 minutter er spilt når KBK roter det til på egen halvdel. Marcus Pedersen stjeler ballen og fosser i angrep mot et ryggende KBK-forsvar. Pedersen kliner til og skyter ballen kontant i hjørnet. 3-0 for hjemmelaget.

Først etter 20 minutter våkner KBK, og klarer å demme opp litt bedre mot et jagende Godset-lag. Sliter allikevel med å skape noe fremover.

Etter 35 minutter glipper det derimot igjen. Tokmac Chol Nguen har litt flaks i det han krangler med seg ballen inn i 16-meteren - avslutningen er det derimot ingenting å si på. Limer den ned i lengste hjørne, og Strømsgodset går inn til pause med 4-0 ledelse.

Trenere, spillere og tilskuere tror nesten ikke det de har vært vitne til. Christian Michelsen og hans trenerteam hadde nok en hel del på hjertet i pausen.

2.OMGANG

KBK gjør to bytter til pause. Ut går Andreas Hopmark og Jonas Rønningen, inn kommer Thompson Ekpe og Sondre Sørli.

Vi henger mye bedre med fra start i 2.omgang, og det er tydelig at det er en gjeng som ønsker å vise seg fra en bedre side etter pause.

Først ut er Stokke som viser herlig teknikk i det han demper ballen på brystet, og skyter på hel volley. Dessverre går skuddet en halvmeter over Bugge Pettersen sitt mål.

Etter 60 minutter blir Stokke byttet ut - inn kommer Bamba.

62 minutter spilt når KBK endelig får noe å juble over. Coly har tatt turen opp på kanten, og slår et hardt innlegg langs bakken. Ballen havner til slutt til Liridon Kalludra, som plasserer ballen iskaldt opp i nærmeste kryss. Redusering og 4-1.

Kun to minutter etter reduseringen kommer KBK nok en gang fossende i angrep. Sørli gjør sakene sine bra på kanten, og får lagt inn i feltet. Dao Bamba kaster seg frem og sklir inn nok en redusering for KBK. 4-2 og det er liv i kampen igjen.

KBK styrer kampen i nesten hele 2.omgang, men klarer ikke å score flere mål. Det ender 4-2 på Marienlyst stadion.

KBK leverte årsverste i 1.omgang, og fire mål viste seg å bli en umulig oppgave å hente inn. Christian Michelsen ønsket allikevel å fokusere på det positive etter kampen.

«Vi tar tak og vinner 2.omgang. Sånn sett retter vi opp litt av inntrykket fra 1.omgang. Så får Bamba og Liridon med seg en scoring hver - det tar vi med oss. Nå må vi nullstille og fokusere inn mot Vålerenga neste mandag»

NB! På tampen av kampen får Mendy seg en stygg smell i hodet, og blir liggende på banen i flere minutter før han blir fraktet av banen på båre og videre til sykehus. Mendy ble liggende på sykehus over natta i Drammen og undersøkt nøye. - «Det er mest sannsynlig snakk om en kraftig hjernerystelse» uttalte klubblege Per Olav Kvalvåg til Tidens Krav etter kampen.

Vi ønsker Jean Mendy god bedring og håper han er raskt tilbake i KBK-trøyen.